דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחם פסטו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחם פסטו

לחם פסטו

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: הילה
לחם ביתי בטעמי פסטו עם זיתים שחורים וגבינת עזים. ישלים כל ארוחה חלבית או צמחונית

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  גביע
גבינה צפתית
0.5  כוס
זיתים
2  כפות
פסטו
1  כפית
מלח
1  כף
סוכר לבן
0.33  כוס
שמן זית
3  כוסות
מים פושרים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנפים את הקמח לקערה גדולה. מוסיפים מלח, סוכר, שמן ומים פושרים.
  • שלב 2

    0 דקות
    לשים עד לקבלת בצק מעובד וחלק.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממתינים כ-45 דקות לתפיחה וכל רבע שעה לשחק עם הבצק.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר תפיחה יש לחלק לעיגולים קטנים ולרדד עם מערוך.
  • שלב 5

    0 דקות
    לשים את הממרח פסטו, אחת הגבינות הנבחרות (ניתן לגוון בגבינות) וזיתים שחורים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגלגלים בצורת רוגלעך, מלטפים עם ביצה ומפזרים שומשום, גרעיני חמנייה ומלח גס.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכניסים ל-30 דקות לתנור בחום של 180 מעלות.
לחם פסטו

שלב 1 מתוך 7

מנפים את הקמח לקערה גדולה. מוסיפים מלח, סוכר, שמן ומים פושרים.

לחם פסטו

שלב 2 מתוך 7

לשים עד לקבלת בצק מעובד וחלק.

לחם פסטו

שלב 3 מתוך 7

ממתינים כ-45 דקות לתפיחה וכל רבע שעה לשחק עם הבצק.

לחם פסטו

שלב 4 מתוך 7

לאחר תפיחה יש לחלק לעיגולים קטנים ולרדד עם מערוך.

לחם פסטו

שלב 5 מתוך 7

לשים את הממרח פסטו, אחת הגבינות הנבחרות (ניתן לגוון בגבינות) וזיתים שחורים.

לחם פסטו

שלב 6 מתוך 7

מגלגלים בצורת רוגלעך, מלטפים עם ביצה ומפזרים שומשום, גרעיני חמנייה ומלח גס.

לחם פסטו

שלב 7 מתוך 7

מכניסים ל-30 דקות לתנור בחום של 180 מעלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם עם אגוזים

    לחם עם אגוזים

    90 דקות בינוני
  • לחם דוחן וגרעיני חמניות

    לחם דוחן וגרעיני חמניות

    170 דקות בינוני
  • לחם בצורת סלסלה

    לחם בצורת סלסלה

    90 דקות מאתגר
  • לחם זעתר

    לחם זעתר

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים