-
שלב 1
0 דקות
שמים במיקסר את כל המרכיבים פרט לחמאה ולשים 6 דקות.
-
שלב 2
0 דקות
מטמיעים פיסות חמאה רכה עד שהיא נבלעת בבצק.
-
שלב 3
0 דקות
מגבירים את מהירות המיקסר למקסימום ולשים כ-2 דקות נוספות עד שהבצק מתנתק מדפנות ובסיס הקערה.
-
שלב 4
0 דקות
מתפיחים בטמפ' חדר. בצק זה שמן יחסית ולא ניתן לצפות לתפיחה משמעותית - 80% התפחה זה בסדר גמור.
-
שלב 5
0 דקות
משמנים בנדיבות רבה בעזרת מברשת שערות תבנית קוגלהוף או כל תבנית אחרת בעלת ארובה. רצוי לשמן בנדיבות יתרה באזור הארובה, שם יש לבצק נטייה להידבק.
-
שלב 6
0 דקות
שופכים לתבנית את כוס הסוכר עם הקינמון ומטים את התבנית לכל צד, כך שהסוכר יצפה את כל דפנותיה כולל הארובה.
-
שלב 7
0 דקות
מחלקים את הבצק לכ-50 כדורים, משטחים וממלאים כל כדור בכמה כדורי קליק או מטבעות שוקולד סוגרים לכדור.
-
שלב 8
0 דקות
מניחים בתבנית את הכדורים במרווחים קטנים, מכוסה בניילון נצמד רופף ומתפיחים שוב, כמעט עד שמכפיל את הנפח.
-
שלב 9
0 דקות
אופים כ-35 דקות עד הזהבה.
-
שלב 10
0 דקות
מצננים מס' דקות והופכים על צלחת הגשה.
-
שלב 11
1 דקות
ניתן להחליף את הקליק ב-3 חבילות מטבעות שוקולד. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
כתוב ביקורת