דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחם תירס אפוי במחבת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחם תירס אפוי במחבת

לחם תירס אפוי במחבת

(0)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
את הלחם המיוחד הזה, שמכיל גרגרי תירס שלמים, אופים בתוך מחבת... טעים כבר אמרנו?

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
תירס
40  גרם
חמאה ממוסת או שמן
2 
ביצה
1  כפית
סוכר לבן
240  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    טוחנים מחצית מכמות התירס בבלנדר עד לקבלת מחית חלקה. אפשר להיעזר בטיפה ממי השימורים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים לקערה יחד עם יתרת התירס וחמאה ממומסת.
  • שלב 3

    0 דקות
    טורפים את הביצים עם הסוכר, מקפלים לתערובת התירס, מפזרים קמח ומקפלים בעדינות מהדפנות למרכז.
  • שלב 4

    0 דקות
    מברישים מחבת או סיר כבד בטיפה חמאה/שמן ויוצקים את תערובת התירס.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-55 דקות.
לחם תירס אפוי במחבת

שלב 1 מתוך 5

טוחנים מחצית מכמות התירס בבלנדר עד לקבלת מחית חלקה. אפשר להיעזר בטיפה ממי השימורים.

לחם תירס אפוי במחבת

שלב 2 מתוך 5

מעבירים לקערה יחד עם יתרת התירס וחמאה ממומסת.

לחם תירס אפוי במחבת

שלב 3 מתוך 5

טורפים את הביצים עם הסוכר, מקפלים לתערובת התירס, מפזרים קמח ומקפלים בעדינות מהדפנות למרכז.

לחם תירס אפוי במחבת

שלב 4 מתוך 5

מברישים מחבת או סיר כבד בטיפה חמאה/שמן ויוצקים את תערובת התירס.

לחם תירס אפוי במחבת

שלב 5 מתוך 5

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-55 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם עם אגוזים

    לחם עם אגוזים

    90 דקות בינוני
  • לחם דוחן וגרעיני חמניות

    לחם דוחן וגרעיני חמניות

    170 דקות בינוני
  • לחם בצורת סלסלה

    לחם בצורת סלסלה

    90 דקות מאתגר
  • לחם זעתר

    לחם זעתר

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים