דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפינס תרד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפינס תרד

מאפינס תרד

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Eti Amar-Assayag
מאפה תרד ריחני ומפתה שלא תוכלו לעצור באחד

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
קמח לבן
100  גרם
שיבולת שועל
100  גרם
קמח לבן
2 
ביצה
0.25  כוס
חלב
60  גרם
חמאה מומסת
0.25  כפית
אבקת אפייה
1  קורט
מלח
200  גרם
גבינה צפתית
250  גרם
תרד
2 
בצל
1  שן
שום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל, תוך כדי ערבוב, מוסיפים את התרד ומבשלים כדקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את גבינת העזים עם התרד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, שיבולת שועל, מלח ואבקת אפייה. בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים: ביצים טרופות, חלב וחמאה מומסת.
  • שלב 5

    0 דקות
    בהדרגה יוצקים את התערובת הנוזלית לתערובת היבשה. ברגע שמתקבל תערובת הומוגנית, מוסיפים את תערובת הגבינה והתרד.
  • שלב 6

    0 דקות
    התערובת צריכה להישאר עם גושים.
  • שלב 7

    0 דקות
    יוצקים לתבנית המאפינס ואופים במשך 20 דקות.
מאפינס תרד

שלב 1 מתוך 7

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מאפינס תרד

שלב 2 מתוך 7

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל, תוך כדי ערבוב, מוסיפים את התרד ומבשלים כדקה.

מאפינס תרד

שלב 3 מתוך 7

מערבבים את גבינת העזים עם התרד.

מאפינס תרד

שלב 4 מתוך 7

מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, שיבולת שועל, מלח ואבקת אפייה. בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים: ביצים טרופות, חלב וחמאה מומסת.

מאפינס תרד

שלב 5 מתוך 7

בהדרגה יוצקים את התערובת הנוזלית לתערובת היבשה. ברגע שמתקבל תערובת הומוגנית, מוסיפים את תערובת הגבינה והתרד.

מאפינס תרד

שלב 6 מתוך 7

התערובת צריכה להישאר עם גושים.

מאפינס תרד

שלב 7 מתוך 7

יוצקים לתבנית המאפינס ואופים במשך 20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מאפינס מלוח עם תוספות משדרגות

    מאפינס מלוח עם תוספות משדרגות

    45 דקות קל
  • מאפינס ללא סוכר

    מאפינס ללא סוכר

    30 דקות קל
  • מאפינס תירס

    מאפינס תירס

    50 דקות בינוני
  • מאפינס עם קינואה ותרד

    מאפינס עם קינואה ותרד

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים