דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוסקה חצילים חלבית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוסקה חצילים חלבית

מוסקה חצילים חלבית

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרון לוי
מאפה חצילים, פסטה וגבינות טעים בטירוף

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
פנים של חציל מטוגנים פרוסים לאורכם
1  חבילה
פרפקטו פסטה פנה 500 גר' מבושלת
1  מיכל
שמנת מתוקה
2 
ביצה שלמות
1  גביע
גבינת קוטג'
1  כוס
שמנת מתוקה חמוצה
150  גרם
גבינת קשקבל מגוררת
0.25  כפית
אגוז מוסקט טחון
1  שן
שום קצוצה
1  כפית
מלח גס
1  כפית
פלפל שחור או לפי הטעם
1 
ביצה
2  כפיות
מלח גס
1  כפית
פלפל שחור
0.5  כפית
אגוז מוסקט טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערה גדולה שופכים את הפסטה המבושלת.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה אחרת מערבבים שמנת מתוקה, ביצים, קוטג', שמנת חמוצה, גבינת קשקבל, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ושום קצוץ לתערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את התערובת לתוך קערת הפסטה ומערבבים הכל ביחד עד שהפסטה תספוג הכל בתוכה.
  • שלב 4

    0 דקות
    בתבנית עגולה מסדרים את פרוסות החצילים המטוגנות אחד ליד השני ששליש מהחציל בתחתית התבנית, שליש שני בדפנות התבנית ושליש שלישי יוצא מחוץ לתבנית ( השליש השלישי יסגור את המוסקה ויכסה את הפסטה).
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את תערובת הפסטה לתוך התבנית ומיישרים.
  • שלב 6

    0 דקות
    את השליש השלישי של החצילים מכסים כלפי פנים את הפסטה, שיוצר צורת פרח.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכסים בנייר אלומיניום את המוסקה ואופים בחום של 200 מעלות למשך חצי שעה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מכינים את הציפוי של המוסקה: מערבבים את הכל ביחד.
  • שלב 9

    0 דקות
    מורידים את נייר האלומיניום מהמוסקה, יוצקים את הציפוי מעל המוסקה ומכניסים שוב לתנור למשך כעשר-חמש עשרה דקות עד להזהבת המוסקה.
  • שלב 10

    0 דקות
    מגישים כשהיא חמה או קרה כשהיא פרוסה כמו עוגה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    70 דקות בינוני
  • מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    100 דקות בינוני
  • מוסקה חצילים- של ריקי ברוך

    מוסקה חצילים- של ריקי ברוך

    90 דקות בינוני
  • מוסקה

    מוסקה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים