המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את החצילים ופורסים אותם לאורך. מטגנים את החצילים באופן חלקי, או לחילופין משחימים בגריל לאחר שנמרחו במעט שמן.
מניחים מחצית מכמות החצילים בתבנית פיירקס ומשאירים חלקי רצועה גם על דפנות התבנית.
מטגנים במחבת את הבצל והבשר הטחון יחד. מתבלים ומצננים.
שופכים את הבשר על החצילים. מפזרים מעל שכבה של קוביות עגבניות. מכסים בשכבת חצילים נוספת שופכים מעל את הביצים שנטרפו היטב, עם כף קמח שטוחה ומעט מלח ופלפל.
מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות למשך 45-60 דקות.
לפני ההגשה מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד מספר דקות להשחמה.
טיפים מיוחדים: רצוי להכין לפחות יומיים מראש. המוסקה ניתנת להקפאה למשך חודש. חגיגית ונפלאה לארוח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0