דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוס גלקסיה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוס גלקסיה

מוס גלקסיה

(0)
10 דקות
קל
מתכונאי/ת: שחר ואורן
קציפת שמנת קטיפתית ואוורירית בשני טעמים ורק 3 מרכיבים

רכיבים

מנות 3

המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  מיכלים
שמנת מתוקה להקצפה 38% שומן
20  גרם
פודינג אינסטנט בטעם וניל
10  גרם
פודינג שוקולד 88 גר'
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

10 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    ניתן להשתמש בכל טעם פודינג שאוהבים.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוזגים את השמנת לכלי שמתאים למיקרוגל ומחממים כ-2 דקות עד שהשמנת חמה ומעלה אדים. מוזגים לכלי נפרד 200 גרם מהשמנת החמה ומוסיפים 20 גרם אבקת פודינג בטעם וניל.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוזגים לכלי שני 100 גרם שמנת חמה ומוסיפים 10 גרם אבקת פודינג בטעם שוקולד (כדי לבחור טעמים עם צבעים שונים לקבלת האפקט של הגלקסיה).
  • שלב 4

    5 דקות
    עכשיו עובדים מהר כי אנחנו רוצים שהשמנת תישאר חמה - באמצעות מטרפה מערבבים בעדינות את השמנת ואבקות הפודינג בכל כלי בנפרד כך שהפודינג ימס בשמנת. שימו לב שלא מקציפים את השמנת ולא יוצרים בועות. שומרים על מרקם חלק.
  • שלב 5

    2 דקות
    בוחרים כלי הגשה קטנים למוס ומוזגים לתוכם את הפודינג בכמות הגדולה יותר באופן שווה. את הפודינג השני מעבירים לסקוויזר (כלי לזילוף). ומזלפים צורת איקס מעל הפודינג שמסנו בכלים הקטנים. אם אין משתמשים בכפית ומזלפים בעדינות ליצירת צורת איקס. מחזיקים את הכלים הקטנים ומסובבים בתנועות מעגליות לאט, לאט כך שהמרכז של הפודינג ינוע במעגלים וכך מקבלים צורת גלקסיה.
  • שלב 6

    1 דקות
    מכניסים למקרר להתייצבות, ואוכלים עם פתי בר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • מוס
  • חלבי
  • חגיגה
  • שוקולד
  • אוכל מקומי
  • אחר הצהריים
  • מאכלים קרים
  • קינוח עליון
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • קינוחי אינסטנט פודינג

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    70 דקות בינוני
  • עוגת מוס שוקולד ומוס פירות יער

    עוגת מוס שוקולד ומוס פירות יער

    240 דקות מאתגר
  • תבשיל אורז מלא עם גרגירי חומוס

    תבשיל אורז מלא עם גרגירי חומוס

    60 דקות בינוני
  • טאלי גרגרי חומוס

    טאלי גרגרי חומוס

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים