דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מופלטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מופלטה

מופלטה

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מופלטה מרוקאית אמיתית, חמה וטעימה. למימונה וגם סתם כך

רכיבים

מנות 35

המתכון הזה נוצר עבור 35 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
3  כוסות
מים
0.25  כוס
שמן קנולה
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים בצק רך וגמיש מכל המרכיבים, יוצרים כ-35-40 כדורים קטנים, ומניחים על משטח משומן לעשרים דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים מחבת עם תחתית כבדה ללא שמן.
  • שלב 3

    0 דקות
    עם כפות ידיים משומנות, על שיש משומן, פותחים כל כדור לעלה דק עגול (גודל מחבת).
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים עלה בצק על המחבת, ומטגנים צד אחד (בנתיים פותחים עוד עלה).
  • שלב 5

    0 דקות
    הופכים את העלה, ושמים עליו עוד עלה. הופכים, ומוסיפים עוד עלה.
  • שלב 6

    0 דקות
    כך ממשיכים עד שמצטברים כ-10-15 עלים. מוציאים לצלחת, וממשיכים להכין את השאר. את המוכנים מכסים במגבת כדי שלא יתייבשו.
  • שלב 7

    0 דקות
    כל סועד מפריד לעצמו מופלטה או שניים ומגלגל. אפשר לאכול את זה כך, ואפשר למרוח דבש או חמאה. בתיאבון!
מופלטה

שלב 1 מתוך 7

מכינים בצק רך וגמיש מכל המרכיבים, יוצרים כ-35-40 כדורים קטנים, ומניחים על משטח משומן לעשרים דקות.

מופלטה

שלב 2 מתוך 7

מחממים מחבת עם תחתית כבדה ללא שמן.

מופלטה

שלב 3 מתוך 7

עם כפות ידיים משומנות, על שיש משומן, פותחים כל כדור לעלה דק עגול (גודל מחבת).

מופלטה

שלב 4 מתוך 7

מניחים עלה בצק על המחבת, ומטגנים צד אחד (בנתיים פותחים עוד עלה).

מופלטה

שלב 5 מתוך 7

הופכים את העלה, ושמים עליו עוד עלה. הופכים, ומוסיפים עוד עלה.

מופלטה

שלב 6 מתוך 7

כך ממשיכים עד שמצטברים כ-10-15 עלים. מוציאים לצלחת, וממשיכים להכין את השאר. את המוכנים מכסים במגבת כדי שלא יתייבשו.

מופלטה

שלב 7 מתוך 7

כל סועד מפריד לעצמו מופלטה או שניים ומגלגל. אפשר לאכול את זה כך, ואפשר למרוח דבש או חמאה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מופלטה

    מופלטה

    120 דקות קל
  • מופלטה

    מופלטה

    120 דקות קל
  • מופלטה מרוקאית אסלית

    מופלטה מרוקאית אסלית

    60 דקות בינוני
  • מופלטה מרוקאית

    מופלטה מרוקאית

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים