דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מופלטה מרוקאית אסלית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מופלטה מרוקאית אסלית

מופלטה מרוקאית אסלית

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: inbal inbal
המלכה הבלתי מעורערת של חגיגות המימונה

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
1  כף
מלח
1  כפית
סוכר לבן
1  כף
שמרים יבשים
1 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הקמח עם כפית סוכר וכף מלח.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב, מוסיפים כוס מים וביצה, ולשים. מוסיפים מים בהתאם לצורך (הבצק צריך להיות רך, אך לא דליל מדי).
  • שלב 3

    0 דקות
    לקראת סוף הלישה, מוסיפים שתי כפות שמן ולשים עד שייפרד מהדפנות.
  • שלב 4

    0 דקות
    נותנים מנוחה לבצק למשך שעה, לאחר מכן לשים שוב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכינים עיגולים קטנים, ומניחים אותם במגש עם שמן למנוחה של עשרים דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר 20 דק, פותחים כל עיגול לעלה בקוטר 20 ס"מ בערך ומטגנים במחבת, הופכים את המופלטה ומוסיפים עליה מופלטה נוספת, רק כשמצטברות כ-15 מופלטות, מתחילים את כל התהליך מחדש. בתיאבון!
מופלטה מרוקאית אסלית

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את הקמח עם כפית סוכר וכף מלח.

מופלטה מרוקאית אסלית

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב, מוסיפים כוס מים וביצה, ולשים. מוסיפים מים בהתאם לצורך (הבצק צריך להיות רך, אך לא דליל מדי).

מופלטה מרוקאית אסלית

שלב 3 מתוך 6

לקראת סוף הלישה, מוסיפים שתי כפות שמן ולשים עד שייפרד מהדפנות.

מופלטה מרוקאית אסלית

שלב 4 מתוך 6

נותנים מנוחה לבצק למשך שעה, לאחר מכן לשים שוב.

מופלטה מרוקאית אסלית

שלב 5 מתוך 6

מכינים עיגולים קטנים, ומניחים אותם במגש עם שמן למנוחה של עשרים דקות.

מופלטה מרוקאית אסלית

שלב 6 מתוך 6

לאחר 20 דק, פותחים כל עיגול לעלה בקוטר 20 ס"מ בערך ומטגנים במחבת, הופכים את המופלטה ומוסיפים עליה מופלטה נוספת, רק כשמצטברות כ-15 מופלטות, מתחילים את כל התהליך מחדש. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל מרוקאי
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מופלטה

    מופלטה

    120 דקות קל
  • מופלטה

    מופלטה

    120 דקות קל
  • מופלטה

    מופלטה

    75 דקות בינוני
  • מופלטה מרוקאית

    מופלטה מרוקאית

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים