דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוצרט - עוגת מוס שוקולד ומרנג אגוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוצרט - עוגת מוס שוקולד ומרנג אגוזים

מוצרט - עוגת מוס שוקולד ומרנג אגוזים

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דנה כחלון
העוגה מורכבת משתי שכבות של מרנג אגוזים, קרם שוקולד לבן וקרם שוקולד חלב, למישהו שאתם ממש אוהבים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
חלמון
1  כוס
סוכר לבן
100  גרם
אגוזי מלך
75  גרם
אגוזי לוז גרוסים
110  גרם
אבקת סוכר
2  מיכלים
שמנת מתוקה
150  גרם
שוקולד לבן מומס
1  מיכל
שמנת מתוקה
70  גרם
שוקולד חלב מומס
0.25  כוס
קקאו מנופה
100  גרם
שוקולד מריר
0.5  כוס
שמנת מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקפלים פנימה את אבקת הסוכר והאגוזים.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצרים 2 עיגולים בקוטר תבנית האפייה (24 ס"מ).
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים בטמפרטורה של 110 מעלות, 120 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקציפים את השמנת מתוקה, עד קבלת קרם יציב, ומקפלים פנימה את השוקולד החלב המומס.
  • שלב 6

    0 דקות
    ממלאים עד שליש מגובה תבנית האפייה ומניחים מעל מרנג אגוזים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מקציפים את השמנת מתוקה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מקפלים פנימה את השוקולד הלבן.
  • שלב 9

    0 דקות
    ממלאים בשכבת קרם מעל המרנג.
  • שלב 10

    0 דקות
    מניחים מרנג אגוזים נוסף מעל קרם השוקולד הלבן ומניחים מעל מרנג נוסף.
  • שלב 11

    5 דקות
    ממלאים בקרם שנותר עד שיא גובה התבנית. ניתן להמיר את אגוזי הלוז בשקדים, באותה הכמות ובאותו האופן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוצרט - עוגת מוס שוקולד ומרנג אגוזים

שלב 1 מתוך 11

מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.

מוצרט - עוגת מוס שוקולד ומרנג אגוזים

שלב 2 מתוך 11

מקפלים פנימה את אבקת הסוכר והאגוזים.

מוצרט - עוגת מוס שוקולד ומרנג אגוזים

שלב 3 מתוך 11

יוצרים 2 עיגולים בקוטר תבנית האפייה (24 ס"מ).

מוצרט - עוגת מוס שוקולד ומרנג אגוזים

שלב 4 מתוך 11

אופים בטמפרטורה של 110 מעלות, 120 דקות.

מוצרט - עוגת מוס שוקולד ומרנג אגוזים

שלב 5 מתוך 11

מקציפים את השמנת מתוקה, עד קבלת קרם יציב, ומקפלים פנימה את השוקולד החלב המומס.

מוצרט - עוגת מוס שוקולד ומרנג אגוזים

שלב 6 מתוך 11

ממלאים עד שליש מגובה תבנית האפייה ומניחים מעל מרנג אגוזים.

מוצרט - עוגת מוס שוקולד ומרנג אגוזים

שלב 7 מתוך 11

מקציפים את השמנת מתוקה.

מוצרט - עוגת מוס שוקולד ומרנג אגוזים

שלב 8 מתוך 11

מקפלים פנימה את השוקולד הלבן.

מוצרט - עוגת מוס שוקולד ומרנג אגוזים

שלב 9 מתוך 11

ממלאים בשכבת קרם מעל המרנג.

מוצרט - עוגת מוס שוקולד ומרנג אגוזים

שלב 10 מתוך 11

מניחים מרנג אגוזים נוסף מעל קרם השוקולד הלבן ומניחים מעל מרנג נוסף.

מוצרט - עוגת מוס שוקולד ומרנג אגוזים

שלב 11 מתוך 11

ממלאים בקרם שנותר עד שיא גובה התבנית. ניתן להמיר את אגוזי הלוז בשקדים, באותה הכמות ובאותו האופן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת מוצרט

    עוגת מוצרט

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים