דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מיני גביניות מלוחות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מיני גביניות מלוחות

מיני גביניות מלוחות

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: טליה הדר (אשת סטייל)
מאפים קטנים עם גבינה בולגרית ותוספות שמכינים במהירות ובזריזות

רכיבים

מנות 18

המתכון הזה נוצר עבור 18 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פיצה מצונן
150  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת גס
4  כפות
גבינה לבנה רכה 9%
1 
ביצה קשה טרופה
1  כף
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    ניתן למלא את הגביניות בתוספות אהובות (בוחרים מה שרוצים): זעתר/ זיתי קלמטה/ עגבניות שרי חתוכות לרבעים/ עלי בזיליקום טריים/ פלפל קלוי. ניתן לקשט אותן (לא חובה) ב: זעתר/קצח/שומשום/בזיליקום יבש/עלי אורגנו טריים
  • שלב 2

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 180-200 מעלות.
  • שלב 3

    2 דקות
    מערבבים קלות את הגבינות.
  • שלב 4

    2 דקות
    פורסים את הבצק על נייר האפייה מניחים על תבנית התנור.
  • שלב 5

    2 דקות
    חותכים את הבצק לריבועים של 5 ס"מ.
  • שלב 6

    1 דקות
    מברישים את השוליים של ריבועי הבצק בביצה טרופה ושמן זית.
  • שלב 7

    5 דקות
    מניחים במרכז כל ריבוע באלכסון כף מהמלית, מוסיפים תוספות שאוהבים, מלח פלפל.
  • שלב 8

    5 דקות
    סוגרים זוג פינות נגדיות ואת הפינה העליונה מושכים ומכניסים מתחת (כדי שהבצק לא יפתח באפייה).
  • שלב 9

    2 דקות
    מברישים בביצה טרופה וכף שמן זית ומפזרים את הקישוט שבוחרים.
  • שלב 10

    20 דקות
    אופים 20-15 דקות, עד להזהבה קלה.
  • שלב 11

    1 דקות
    * לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • חטיף
  • חברים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • גבינות
  • מהתנור
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • מוצרי מאפה
  • מנה עליונה
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מיני לזניה ירקות

    מיני לזניה ירקות

    30 דקות קל
  • מיני פיצות

    מיני פיצות

    60 דקות קל
  • מיני סברינה אישית

    מיני סברינה אישית

    80 דקות בינוני
  • מיני המבורגר פטריות מן הצומח טבעול ברוטב פטריות קלאסי

    מיני המבורגר פטריות מן הצומח טבעול ברוטב פטריות קלאסי

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים