טובלים פתי בר בכוס החלב ומניחים על מגש עם נייר אפייה.
שלב 4
0 דקות
מזליפים קצפת על הפתי בר.
שלב 5
0 דקות
מניחים שכבה שנייה של פתי בר טבול בחלב על שכבת הקצפת.
שלב 6
60 דקות
מכניסים למקפיא לשעה.
*לגרסת פרווה - המירו את השמנת המתוקה לצמחית ואת החלב לחלב סויה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0