המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים את חלקי העוף ומרחיקים את הגידים.
חותכים את הכבדים לקוביות בגודל ס"מ וחצי, מפזרים על הבשר בהרט וכמון, ושומרים במקרר.
פורסים את הבצל.
מניחים מחבת ברזל כבדה על האש, כשהמחבת חמה מוסיפים את השמן והשום, מטגנים שלוש דקות תוך בחישה, מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים תוך בחישה.
מוסיפים אל הבשר,וכשהוא מוכן מפזרים עליו בהרט נוסף ומתבלים במלח.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0