דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מעקוד אלג'יראי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מעקוד אלג'יראי

מעקוד אלג'יראי

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: מרים לוי
לביבות תפוחי אדמה נוסח אלג'יר שאתם חייבים לנסות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח אדמה מבושלים עד לריכוך
2 
בצל קצוצים דק
2  כפיות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0.25  זר
פטרוזיליה קצוצה
2  כפיות
פלפל שחור
2  כפות
מלח
1  כף
כורכום
4 
ביצה רכות
1  כף
שמן זית לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערה גדולה, מועכים את תפוחי האדמה קלות, עד שמתקבלים גושים גסים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה, הכורכום, המלח והפלפל.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים לתערובת את הביצים הרכות, ומערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    בעזרת כף יוצרים מהתערובת קציצות בגודל הרצוי. יוצקים לתערובת את הביצים הרכות, ומערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים שמן לטיגון במחבת עמוקה, ומטגנים את הקציצות בשמן החם עד להזהבה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מעקוד אלג'יראי

שלב 1 מתוך 6

בקערה גדולה, מועכים את תפוחי האדמה קלות, עד שמתקבלים גושים גסים.

מעקוד אלג'יראי

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה, הכורכום, המלח והפלפל.

מעקוד אלג'יראי

שלב 3 מתוך 6

יוצקים לתערובת את הביצים הרכות, ומערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה.

מעקוד אלג'יראי

שלב 4 מתוך 6

בעזרת כף יוצרים מהתערובת קציצות בגודל הרצוי. יוצקים לתערובת את הביצים הרכות, ומערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה.

מעקוד אלג'יראי

שלב 5 מתוך 6

מחממים שמן לטיגון במחבת עמוקה, ומטגנים את הקציצות בשמן החם עד להזהבה.

מעקוד אלג'יראי

שלב 6 מתוך 6

מוציאים ומניחים על נייר סופג.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות מעקוד אלג'יראיות

    לביבות מעקוד אלג'יראיות

    50 דקות בינוני
  • פשטידת תפוחי אדמה (מעקוד)

    פשטידת תפוחי אדמה (מעקוד)

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים