דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מקלובה משודרג - פתיתים עם בורגול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מקלובה משודרג - פתיתים עם בורגול

מקלובה משודרג - פתיתים עם בורגול

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: גילי בר
מעדן מלכים ומלכות שלוש קומות: בקומה ראשונה בטטה, תפוחי אדמה, שום ופתיתים. בשנייה - מניחים כרעיים והבקומה האחרונה - פתיתים עם בורגול.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
פתיתים אפויים בורגול
3 
תפוח אדמה
6 
עוף מופרדות שוק וירך
1 
בטטה
1  ראש
שום
2 
בצל
0  לפי הטעם
סילאן
0  לפי הטעם
חוויאג'
0  לפי הטעם
כמון טחון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנקים את הכרעיים וסוגרים אותם בצריבה קלה על המחבת.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר אחר מבשלים 3 כוסות פתיתים עם בורגול עם 4 כוסות מים ולהוסיף את התבלינים- לפי הטעם.- ולבשל חצי בישול, ולסנן מהמים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר שיכול להכנס גם לתנור- מניחים נייר אפייה שמים שמן (חצי סמ) בתחתית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים אש נמוכה 30 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    אחר כך מעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-45 דקות נוספות.
  • שלב 6

    0 דקות
    שכבה ראשונה: מסדרים על הנייר אפיה, פלחי בטטות, פלחי תפוח אדמה, רצועות בצל ומפזרים תבלינים. מעל מעבירים לשכבה אחידה חצי מכמות הפתיתים בורגול.
  • שלב 7

    0 דקות
    שכבה שנייה: מניחים את העוף ושיני השום, בוזקים סילאן ושוב תבלינים לפי הטעם.
  • שלב 8

    0 דקות
    שכבה שלישית: שאר הפתיתים עם הבורגול.
מקלובה משודרג - פתיתים עם בורגול

שלב 1 מתוך 8

מנקים את הכרעיים וסוגרים אותם בצריבה קלה על המחבת.

מקלובה משודרג - פתיתים עם בורגול

שלב 2 מתוך 8

בסיר אחר מבשלים 3 כוסות פתיתים עם בורגול עם 4 כוסות מים ולהוסיף את התבלינים- לפי הטעם.- ולבשל חצי בישול, ולסנן מהמים.

מקלובה משודרג - פתיתים עם בורגול

שלב 3 מתוך 8

בסיר שיכול להכנס גם לתנור- מניחים נייר אפייה שמים שמן (חצי סמ) בתחתית.

מקלובה משודרג - פתיתים עם בורגול

שלב 4 מתוך 8

מבשלים אש נמוכה 30 דקות.

מקלובה משודרג - פתיתים עם בורגול

שלב 5 מתוך 8

אחר כך מעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-45 דקות נוספות.

מקלובה משודרג - פתיתים עם בורגול

שלב 6 מתוך 8

שכבה ראשונה: מסדרים על הנייר אפיה, פלחי בטטות, פלחי תפוח אדמה, רצועות בצל ומפזרים תבלינים. מעל מעבירים לשכבה אחידה חצי מכמות הפתיתים בורגול.

מקלובה משודרג - פתיתים עם בורגול

שלב 7 מתוך 8

שכבה שנייה: מניחים את העוף ושיני השום, בוזקים סילאן ושוב תבלינים לפי הטעם.

מקלובה משודרג - פתיתים עם בורגול

שלב 8 מתוך 8

שכבה שלישית: שאר הפתיתים עם הבורגול.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מקלובה בהשראת מאסטר שף

    מקלובה בהשראת מאסטר שף

    120 דקות בינוני
  • מקלובה פרגיות, ירקות ופתיתים עם בורגול

    מקלובה פרגיות, ירקות ופתיתים עם בורגול

    80 דקות בינוני
  • מקלובה פרגיות מכל טוב

    מקלובה פרגיות מכל טוב

    70 דקות בינוני
  • מקלובה גריסים ועוף

    מקלובה גריסים ועוף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים