-
שלב 1
0 דקות
מטגנים את הבצל עם השום בסיר גדול.
-
שלב 2
0 דקות
קולפים את הגזרים ותפוחי האדמה ופורסים לפרוסות. חותכים את החציל והקישואים לקוביות עם הקליפה (מוסיף יותר צבע וטעם!). מפרקים את הכרובית לחלקים קטנים.
-
שלב 3
0 דקות
מטגנים את הירקות בחצי מכמות השמן בסיר רחב, עד שהם מתרככים מעט. מוציאים ומניחים בצד.
-
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לסיר את שארית השמן ומטגנים בו את הבצל, עד שמזהיב קלות. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
-
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את נתחי הפרגיות ומטגנים עד שהם מזהיבים. מוסיפים 1/2 כוס מים ומביאים לרתיחה.
-
שלב 6
15 דקות
מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה. מבשלים, על אש נמוכה, כ-15 דקות.
-
שלב 7
0 דקות
מוסיפים לסיר את כל הירקות המטוגנים ומכניסים אותם בין הפרגיות עם מלח, סוכר, פלפל ובהרט. מפזרים למעלה את האורז.
-
שלב 8
35 דקות
יוצקים לסיר חמש וחצי כוסות מים ומוסיפים בהרט, מלח ופלפל וסוכר. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות.
-
שלב 9
0 דקות
הופכים את התבשיל על צלחת הגשה גדולה.
כתוב ביקורת