המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשפוך שמן לסיר (רצוי שטוח ורחב). לטגן את הבצל עד השחמה ולהוסיף את שוקי העוף.
לטגן מכל הצדדים, להוסיף את הירקות והתבלינים ולכסות את הסיר. להנמיך את האש ולתת לעוף להתבשל כ- 30 דקות .
לשפוך פנימה שקית פתיתים ולהוסיף את כמות המים שרשום על האריזה. לטעום ולהוסיף מלח לפי הטעם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0