המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשפוך שמן לסיר (רצוי שטוח ורחב). לטגן את הבצל עד השחמה ולהוסיף את שוקי העוף.
לטגן מכל הצדדים, להוסיף את הירקות והתבלינים ולכסות את הסיר. להנמיך את האש ולתת לעוף להתבשל כ- 30 דקות .
לשפוך פנימה שקית פתיתים ולהוסיף את כמות המים שרשום על האריזה. לטעום ולהוסיף מלח לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0