בסיר סוטאז' רחב מטגנים את האטריות, תוך כדי ערבוב, עד להשחמה מלאה.
שמים בצד.
שלב 2
10 דקות
חותכים לתוך הסיר את תפוחי האדמה והבצל ומטגנים יחד עם שמן הזית.
מזיזים הצידה ומוסיפים את הפרגיות.
מתבלים במלח, פלפל שחור, ראס אל חנות וצורבים משני הצדדים.
שלב 3
120 דקות
כשהכל צרוב מוסיפים את האורז, 3 כוסות מים ואת השערייה – האטריות המטוגנות.
מבשלים על אש הכי נמוכה, ממש נמוכה כשעה וחצי עד שעתיים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0