שמים בקערה את כול מיצרכי הבצק, ומערבבים בידיים לעיסה לא-דביקה.
שלב 2
0 דקות
מחממים את התמרים בסיר עם מעט שמן, מוסיפים את הבהרט ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה וגמישה.
שלב 3
0 דקות
מניחים כף גדושה מתערובת הסולת בכף היד, משטחים ומהדקים היטב. מניחים על הסולת מעט ממלית התמרים ועליה מניחים כף נוספת מתערובת הסולת. מהדקים היטב בעזרת היד ה-2 ויוצרים לביבה ממולאה.
שלב 4
0 דקות
מחממים שמן לטיגון עמוק, וכשהשמן כמעט רותח מטגנים את המקרודים עד לגוון זהוב.
שלב 5
0 דקות
בעודם חמים, יוצקים עליהים דבש נוזלי או סירופ סוכר.
שלב 1
מתוך
5
שמים בקערה את כול מיצרכי הבצק, ומערבבים בידיים לעיסה לא-דביקה.
שלב 2
מתוך
5
מחממים את התמרים בסיר עם מעט שמן, מוסיפים את הבהרט ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה וגמישה.
שלב 3
מתוך
5
מניחים כף גדושה מתערובת הסולת בכף היד, משטחים ומהדקים היטב. מניחים על הסולת מעט ממלית התמרים ועליה מניחים כף נוספת מתערובת הסולת. מהדקים היטב בעזרת היד ה-2 ויוצרים לביבה ממולאה.
שלב 4
מתוך
5
מחממים שמן לטיגון עמוק, וכשהשמן כמעט רותח מטגנים את המקרודים עד לגוון זהוב.
שלב 5
מתוך
5
בעודם חמים, יוצקים עליהים דבש נוזלי או סירופ סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0