דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות מקרוד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות מקרוד

עוגיות מקרוד

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Eti Amar-Assayag
עוגיות מטוגנות עם סולת ותמרים בסירופ מתוק. מושלמות ליד תה עם נענע אחרי ארוחה טובה

רכיבים

מנות 25

המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
סולת
1  כוס
קמח לבן
1  כוס
שמן קנולה
1  חבילה
ממרח תמרים
1  חבילה
תמר מגולענים
0  לפי הטעם
קינמון טחון
0  לפי הטעם
קליפת תפוז
4  כוסות
סוכר לבן
2  כוסות
מים
1  טיפה
מיץ לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערה סולת, שמן, קמח ומוסיפים מים כל פעם קצת, ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי המילוי יחד, עד לקבלת עיסה אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים את הבצק. מניחים מהמילוי על הבצק ומגלגלים לרולדה. חותכים לעוגיות, ומטגנים בשמן חם.
  • שלב 4

    0 דקות
    מביאים לרתיחה בסיר את הסוכר והמים, ולאחר מכן, מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת סירופ. לבסוף, מוסיפים מיץ לימון.
  • שלב 5

    0 דקות
    את העוגיות שהתקררו טובלים בסירופ החם. בתיאבון!
עוגיות מקרוד

שלב 1 מתוך 5

שמים בקערה סולת, שמן, קמח ומוסיפים מים כל פעם קצת, ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה.

עוגיות מקרוד

שלב 2 מתוך 5

מערבבים את כל חומרי המילוי יחד, עד לקבלת עיסה אחידה.

עוגיות מקרוד

שלב 3 מתוך 5

מרדדים את הבצק. מניחים מהמילוי על הבצק ומגלגלים לרולדה. חותכים לעוגיות, ומטגנים בשמן חם.

עוגיות מקרוד

שלב 4 מתוך 5

מביאים לרתיחה בסיר את הסוכר והמים, ולאחר מכן, מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת סירופ. לבסוף, מוסיפים מיץ לימון.

עוגיות מקרוד

שלב 5 מתוך 5

את העוגיות שהתקררו טובלים בסירופ החם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים