דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק חרירה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק חרירה

מרק חרירה

(0)
200 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: שרית פשה
מרק עשיר, חמצמץ, משביע ומלא ויטמינים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות
3 
עצמות
1  כוס
עדשים אדומות
1  כוס
גרגירי חומוס
2  כוסות
רסק עגבניות
0.5  כוס
קמח לבן
0.5  כוס
מיץ לימון
4  ליטר
מים
1  כוס
אטריות דקות אסם 400גרם
1 
סלרי
1  זר
פטרוזיליה
1  זר
כוסברה
3 
בצל
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח
0.5  כפית
כורכום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להשרות את החומוס לילה. לקלוף למחרת. לקצוץ דק את הסלרי והבצל.
  • שלב 2

    0 דקות
    לתוך סיר גדול להכניס את הבשר, העצמות, החומוס, העדשים והמים. מאדים את הבצל, הסלרי והעגבניות במחבת ומוסיפים לסיר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים הכל יחד שעתיים. מדללים את הקמח בכוס אחת של מים ומוסיפים למרק. מתבלים במלח, פלפל וכורכום. מוסיפים את האטריות, פטרוזיליה וכוסברה וממשיכים לבשל.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר עוד 30 דק' מוסיפים את הלימון ומבשלים 15 דק'. בוחשים מדי פעם, הקמח נוטה להידבק.
  • שלב 5

    0 דקות
    מתקבל מרק עשיר וסמיך אפשר לדלל במים רותחים ולתקן תיבול.
מרק חרירה

שלב 1 מתוך 5

להשרות את החומוס לילה. לקלוף למחרת. לקצוץ דק את הסלרי והבצל.

מרק חרירה

שלב 2 מתוך 5

לתוך סיר גדול להכניס את הבשר, העצמות, החומוס, העדשים והמים. מאדים את הבצל, הסלרי והעגבניות במחבת ומוסיפים לסיר.

מרק חרירה

שלב 3 מתוך 5

מבשלים הכל יחד שעתיים. מדללים את הקמח בכוס אחת של מים ומוסיפים למרק. מתבלים במלח, פלפל וכורכום. מוסיפים את האטריות, פטרוזיליה וכוסברה וממשיכים לבשל.

מרק חרירה

שלב 4 מתוך 5

לאחר עוד 30 דק' מוסיפים את הלימון ומבשלים 15 דק'. בוחשים מדי פעם, הקמח נוטה להידבק.

מרק חרירה

שלב 5 מתוך 5

מתקבל מרק עשיר וסמיך אפשר לדלל במים רותחים ולתקן תיבול.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • קטניות
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים