דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק גריסי פנינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק גריסי פנינה

מרק גריסי פנינה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
מרק גריסי פנינה עם ירקות, מתאים כמרק עשיר סמיך ומהביל שיהיה נהדר ביום חורף קר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0  לפי הטעם
גריסי פנינה
4  שיני
שום כתושות
2 
תפוח אדמה חתוכים לקוביות
1 
שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות קטנות
3 
גזר מגוררים
1 
ארטישוק ירושלמי מקולף ומגורר
1 
פלפל אדום חתוך לקוביות
5  סלסילות
פטריות שמפיניון חתוכים לרבעים
2  גבעולים
סלרי חתוכים באורך 2 ס"מ
0.5  זר
כוסברה קצוצים דק
1  כוס
אפונה יבשה קפואה
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
כורכום
2  כפות
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  קורט
מלח
3  כפות
שמן קנולה
1  קורט
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים את הגריסים במים קרים, ומסננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר למרק, ומוסיפים לו את גריסי הפנינה. מטגנים את הגריסים במשך כ 2 דקות, תוך כדי בחישה. מוסיפים לסיר את השום הכתוש, ומתבלים בפפריקה וכורכום.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הירקות, תוך כדי ערבוב. יוצקים מים עד 3/4 גובה הסיר, ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מתבלים באבקת מרק. מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך כ 60 דקות . טועמים, ומשפרים טעם עם תוספת של מלח ופלפל שחור.
מרק גריסי פנינה

שלב 1 מתוך 4

שוטפים את הגריסים במים קרים, ומסננים.

מרק גריסי פנינה

שלב 2 מתוך 4

מחממים את השמן בסיר למרק, ומוסיפים לו את גריסי הפנינה. מטגנים את הגריסים במשך כ 2 דקות, תוך כדי בחישה. מוסיפים לסיר את השום הכתוש, ומתבלים בפפריקה וכורכום.

מרק גריסי פנינה

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים לסיר את הירקות, תוך כדי ערבוב. יוצקים מים עד 3/4 גובה הסיר, ומביאים לרתיחה.

מרק גריסי פנינה

שלב 4 מתוך 4

מתבלים באבקת מרק. מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך כ 60 דקות . טועמים, ומשפרים טעם עם תוספת של מלח ופלפל שחור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל סוכר
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים