המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם שמן זית.
מוסיפים את שיני השום, מלח ופלפל לפי הטעם ומטגנים יחד כ-5 דקות.
מוסיפים את החומוס והגריסים, עלי הדפנה, מערבבים וצורבים על אש נמוכה כ-10 דקות.
סוחטים פנימה מיץ לימון ומערבבים.
מוסיפים מים וכורכום, מערבבים ומבשלים כשעה.
מוסיפים את כל הירק ומבשלים כחצי שעה נוספת.
מוסיפים אטריות דקות ומבשלים עד שמוכן. לסיומת עוד קצת פלפל שחור.
מגישים עם שקדי מרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2