דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מתכון בסיסי לרוטב בשמל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מתכון בסיסי לרוטב בשמל

מתכון בסיסי לרוטב בשמל

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נטלי
ה-רוטב למוסקה, לזניה או בלינצ'ס. חלבי, לבן וקרמי עם ניחוח מוסקט. קחו מתכון קלאסי למחברת המתכונים שלכם

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
50  גרם
קמח לבן
50  גרם
חמאה
2  שיני
שום כתושות
0.25  כפית
אגוז מוסקט טחון
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
1  ליטר
חלב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר קטן על להבה בינונית גבוהה ממיסים את החמאה עם השום, המלח והפלפל.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח ואת האגוז מוסקט ומערבבים היטב במשך כ-2 דק'.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים כוס חלב ומערבבים עד שאין גושים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את יתר החלב ומביאים לרתיחה בערבוב מתמיד.
  • שלב 5

    0 דקות
    מנמיכים להבה וממשיכים לבשל כ-25 דקות, מערבבים כל כמה דקות, עד קבלת רוטב סמיך ואחיד. טועמים ומתקנים תיבול.
מתכון בסיסי לרוטב בשמל

שלב 1 מתוך 5

בסיר קטן על להבה בינונית גבוהה ממיסים את החמאה עם השום, המלח והפלפל.

מתכון בסיסי לרוטב בשמל

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הקמח ואת האגוז מוסקט ומערבבים היטב במשך כ-2 דק'.

מתכון בסיסי לרוטב בשמל

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים כוס חלב ומערבבים עד שאין גושים.

מתכון בסיסי לרוטב בשמל

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את יתר החלב ומביאים לרתיחה בערבוב מתמיד.

מתכון בסיסי לרוטב בשמל

שלב 5 מתוך 5

מנמיכים להבה וממשיכים לבשל כ-25 דקות, מערבבים כל כמה דקות, עד קבלת רוטב סמיך ואחיד. טועמים ומתקנים תיבול.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוטב אלף האיים - מתכון ביתי משופר

    רוטב אלף האיים - מתכון ביתי משופר

    5 דקות בינוני
  • מרק גריסים עם כדורי בשר - מתכון של צביה

    מרק גריסים עם כדורי בשר - מתכון של צביה

    115 דקות בינוני
  • עסידה- מתכון דגים חורפי שעובר במשפחה

    עסידה- מתכון דגים חורפי שעובר במשפחה

    60 דקות קל
  • פולנטה/ ממליגה - מתכון בסיסי

    פולנטה/ ממליגה - מתכון בסיסי

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים