הכנת המטבל: ערבבו 2 כוסות קמח לבן, בירה, שום כתוש, ביצה אחת, שמן זית וכל התבלינים ביחד בקערה עד לקבלת מרקם אחיד. רצוי לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך.
שלב 2
0 דקות
טובלים את קוביות חזה העוף ומשרים אותן כמה שיותר זמן בבלילה לספיגת טעמים (אפשר להכין מראש, אני אפילו מכינה יום מראש, אבל שוב, היות וזמן ההכנה הוא עניין של דקות, זה לא קריטי, אפשר להשרות בבלילה ולגשת למלאכת הכנת הפוטטוס או הצ'יפסים, לדוגמה, ולטגן את הנאגטס ממש בסוף).
שלב 3
0 דקות
חממו את השמן לטיגון במחבת גדולה ועמוקה עד לטמפרטורה של כ- 160 מעלות.
שלב 4
0 דקות
שלב הטיגון: כשהשמן חם מוציאים מספר נתחים מהבלילה ומטגנים עד קבלת צבע זהוב משני הצדדים. זמן הטיגון משוער הוא כשלוש דקות מכל צד. הקפידו לא לשרוף, אך במקביל אל תטגנו פחות מדי זמן.
שלב 1
מתוך
4
הכנת המטבל: ערבבו 2 כוסות קמח לבן, בירה, שום כתוש, ביצה אחת, שמן זית וכל התבלינים ביחד בקערה עד לקבלת מרקם אחיד. רצוי לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך.
שלב 2
מתוך
4
טובלים את קוביות חזה העוף ומשרים אותן כמה שיותר זמן בבלילה לספיגת טעמים (אפשר להכין מראש, אני אפילו מכינה יום מראש, אבל שוב, היות וזמן ההכנה הוא עניין של דקות, זה לא קריטי, אפשר להשרות בבלילה ולגשת למלאכת הכנת הפוטטוס או הצ'יפסים, לדוגמה, ולטגן את הנאגטס ממש בסוף).
שלב 3
מתוך
4
חממו את השמן לטיגון במחבת גדולה ועמוקה עד לטמפרטורה של כ- 160 מעלות.
שלב 4
מתוך
4
שלב הטיגון: כשהשמן חם מוציאים מספר נתחים מהבלילה ומטגנים עד קבלת צבע זהוב משני הצדדים. זמן הטיגון משוער הוא כשלוש דקות מכל צד. הקפידו לא לשרוף, אך במקביל אל תטגנו פחות מדי זמן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0