דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ניוקי וברוקולי מוקרמים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ניוקי וברוקולי מוקרמים

ניוקי וברוקולי מוקרמים

(0)
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
מתכון טעים וקל להכנה, מתאים לארוחת צהריים או לחג השבועות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
ברוקולי חלוטים
1  חבילה
פרפקטו ניוקי תפו"א מבושל לפי ההוראות
0.25  כוס
שמן זית
1  חבילה
פירורי לחם פירורית זהב
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
8  שיני
שום כתושות
100  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן, ומסננים. מניחים בתבנית חסינת אש משומנת את הניוקי, מוסיפים את פרחי הברוקולי החלוטים, מערבבים קלות ומשטחים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים במחבת רחבה את שמן הזית ומוסיפים פירורית זהב, מטגנים קלות תוך הוספת השום הכתוש ומרק תיבול בטעם עוף. מפזרים את פירורי הזהב המתובלים על הניוקי והברוקולי בתבנית בשכבה אחידה.
  • שלב 3

    1 דקות
    מפזרים מעל את גבינת העמק המגוררת (ניתן להמיר בגבינת מוצרלה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני. אופים 15 דקות ומגישים חם. בתיאבון!
ניוקי וברוקולי מוקרמים

שלב 1 מתוך 3

מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן, ומסננים. מניחים בתבנית חסינת אש משומנת את הניוקי, מוסיפים את פרחי הברוקולי החלוטים, מערבבים קלות ומשטחים.

ניוקי וברוקולי מוקרמים

שלב 2 מתוך 3

מחממים במחבת רחבה את שמן הזית ומוסיפים פירורית זהב, מטגנים קלות תוך הוספת השום הכתוש ומרק תיבול בטעם עוף. מפזרים את פירורי הזהב המתובלים על הניוקי והברוקולי בתבנית בשכבה אחידה.

ניוקי וברוקולי מוקרמים

שלב 3 מתוך 3

מפזרים מעל את גבינת העמק המגוררת (ניתן להמיר בגבינת מוצרלה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני. אופים 15 דקות ומגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תבנית ניוקי ברוטב פסטו עשיר אפוי בתנור

    תבנית ניוקי ברוטב פסטו עשיר אפוי בתנור

    30 דקות קל
  • כדורי ניוקי ריקוטה עם תרד ופסטו ברוטב עגבניות

    כדורי ניוקי ריקוטה עם תרד ופסטו ברוטב עגבניות

    20 דקות קל
  • ניוקי רוזה מהיר

    ניוקי רוזה מהיר

    30 דקות קל
  • ניוקי עגולים

    ניוקי עגולים

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים