דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ניוקי מוקרם עם פטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ניוקי מוקרם עם פטריות

ניוקי מוקרם עם פטריות

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה עשירה ומפנקת של ניוקי ברוטב פטריות, שמנת וגבינות, אפוי לעד להקרמה בתנור

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פרפקטו ניוקי תפו"א
1  כף
שמן זית
50  גרם
חמאה
4 
בצלי שאלוט (פנינה) קלופים ופרוסים דק או בינוני
900  גרם
פטריות שמפיניון חתוכות גס
7 
עגבניות מיובשות מסוננות וחתוכות גס
120  גרם
ברנדי / קוניאק
0.5  כוס
עגבנייה
2  עלים
עלי טרגון קצוצים
2  כפות
עירית קצוצה
1.5  כוסות
שמנת מתוקה
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
1  כפית
מלח
0.25  כפית
פלפל שחור גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הניוקי על פי הוראות היצרן, מסננים ומערבבים בשתי כפות שמן זית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (200-180 מעלות) ומשמנים תבנית אפייה.
  • שלב 3

    7 דקות
    בסיר רחב ממיסים את החמאה והשמן על אש בינונית ומטגנים את בצלי השאלוט עד שהם רכים, כ-7 דקות.
  • שלב 4

    5 דקות
    מוסיפים את הפטריות והעגבניות, ומטגנים תוך כדי ערבוב, על אש מעט יותר גבוהה, כ-5 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את הברנדי/ השרי, מביאים לרתיחה ומצמצמים לכדי מחצית.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את עשבי התיבול ומסירים מן האש.
  • שלב 7

    0 דקות
    בקערה טורפים את השמנת עם שני שליש מהגבינה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מערבבים את הניוקי עם הפטריות והשמנת, מתבלים ומעבירים לתבנית אפייה.
  • שלב 9

    0 דקות
    בוזקים מעל את שארית הגבינה.
  • שלב 10

    25 דקות
    אופים במרכז תנור אפייה מחומם כ-25 דקות, עד שהמאפה מבעבע ומזהיב.
  • שלב 11

    5 דקות
    מפזרים מעל מעט עשבי תיבול קצוצים, ומגישים מיד, כשהכל חם. ניתן להמיר את הברנדי בליקר שרי ואת גבינת הפרמזן בגבינת קשקבל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ניוקי מושחם עם ערמונים ופטריות

    ניוקי מושחם עם ערמונים ופטריות

    60 דקות בינוני
  • ניוקי ברוטב גורגונזולה

    ניוקי ברוטב גורגונזולה

    150 דקות בינוני
  • ניוקי וברוקולי מוקרמים

    ניוקי וברוקולי מוקרמים

    150 דקות קל
  • מרק עוף צח עם ניוקי

    מרק עוף צח עם ניוקי

    130 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים