דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ניוקי עגולים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ניוקי עגולים

ניוקי עגולים

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חביבה טל
ניוקי תפוח אדמה, תוספת שכיף להכין לבד, בקלי קלות. ניתן להגיש לצד מאכלי חלב או בשר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
תפוח אדמה
2 
ביצה
2  כוסות
קמח לבן
2  כוסות
קמח כוסמין
2  כפות
שמן קנולה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
זעתר
3 
בצל קצוצים
0.5  זר
בזיליקום קצוצים
5  עלים
מרווה קצוצים
2  כפות
שמן זית לטיגון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
זעתר
0  לפי הטעם
רוטב לצלי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מגררים את תפוחי האדמה ומוסיפים את הביצים, השמן והתבלינים. מוסיפים את הקמח עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק. מצננים במקרר כ- 30 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הבצק, צובטים חתיכה, משמנים את הידיים בשמן ומגלגלים לכדור. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וכך ממשיכים עד גמר הבצק.
  • שלב 3

    0 דקות
    הרוטב: מזהיבים את הבצלים בשמן ומוסיפים להם את יתר המרכיבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים, מרתיחים מים עם מלח וכף שמן קנולה ומחליקים את הכדורים לסיר בקבוצות של כ-5.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחכים שהכדורים יצופו ונותנים להם לרתוח עוד כ- 3 דקות ואז מוציאים אותם בכף מחוררת לכלי פיירקס או ישר לתוך הרוטב ( עם הבצל או רוטב הצלי).
ניוקי עגולים

שלב 1 מתוך 5

מגררים את תפוחי האדמה ומוסיפים את הביצים, השמן והתבלינים. מוסיפים את הקמח עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק. מצננים במקרר כ- 30 דקות.

ניוקי עגולים

שלב 2 מתוך 5

מוציאים את הבצק, צובטים חתיכה, משמנים את הידיים בשמן ומגלגלים לכדור. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וכך ממשיכים עד גמר הבצק.

ניוקי עגולים

שלב 3 מתוך 5

הרוטב: מזהיבים את הבצלים בשמן ומוסיפים להם את יתר המרכיבים.

ניוקי עגולים

שלב 4 מתוך 5

בינתיים, מרתיחים מים עם מלח וכף שמן קנולה ומחליקים את הכדורים לסיר בקבוצות של כ-5.

ניוקי עגולים

שלב 5 מתוך 5

מחכים שהכדורים יצופו ונותנים להם לרתוח עוד כ- 3 דקות ואז מוציאים אותם בכף מחוררת לכלי פיירקס או ישר לתוך הרוטב ( עם הבצל או רוטב הצלי).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ניוקי ברוטב גבינות וברוקומיני

    ניוקי ברוטב גבינות וברוקומיני

    30 דקות קל
  • ניוקי בפטריות וערמונים מרשים וחגיגי

    ניוקי בפטריות וערמונים מרשים וחגיגי

    60 דקות בינוני
  • ניוקי מושחם עם ערמונים, פטריות, ריחן ושמפניה

    ניוקי מושחם עם ערמונים, פטריות, ריחן ושמפניה

    30 דקות בינוני
  • תבשיל קדירה עם ניוקי

    תבשיל קדירה עם ניוקי

    120 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים