דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נקניקיות אפויות בבצק שמרים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נקניקיות אפויות בבצק שמרים

נקניקיות אפויות בבצק שמרים

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
גרסה איכותית, ביתית וכיפית למשה בתיבה הותיק, בצק שמרים ביתי ממולא בנקניקיות, מנה אהובה מאוד על ילדים.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2  כפות
סוכר לבן
0.5  כוס
שמן קנולה
2.5  כוסות
מים
1  כף
מלח
500  גרם
נקניקיה
1 
חלמון
1  כף
מים
4  כפות
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את כל חומרי הבצק מלבד המלח בקערת המיקסר.
  • שלב 2

    10 דקות
    מעבדים עם וו לישה כ-10 דקות, עד שמתקבל בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
  • שלב 3

    60 דקות
    מפזרים על הבצק קצת קמח, כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה של 60 דקות במקרר.
  • שלב 4

    0 דקות
    לבשל את הנקניקיות במים ולצנן.
  • שלב 5

    0 דקות
    לחצות את הנקניקיות לאורכן. לחלק את הבצק לכדורים במספר זהה למספר חצאי הנקניקיות.
  • שלב 6

    0 דקות
    לרדד כל חלק למלבן ארוך ולעטוף כל מחצית נקניקיה עד לכיסויה. לסדר בתבנית אפייה במרחק של 5 ס"מ זה מזה.
  • שלב 7

    20 דקות
    להמתין כ-20 דקות להתפחה חלקית.
  • שלב 8

    0 דקות
    להבריש את המאפים בחלמון מעורבב במים ולזרות שומשום מעל לפני הכנסתם לתנור ולאפות בתנור בחום 175 מעלות, עד שהם מזהיבים.
נקניקיות אפויות בבצק שמרים

שלב 1 מתוך 8

מניחים את כל חומרי הבצק מלבד המלח בקערת המיקסר.

נקניקיות אפויות בבצק שמרים

שלב 2 מתוך 8

מעבדים עם וו לישה כ-10 דקות, עד שמתקבל בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.

נקניקיות אפויות בבצק שמרים

שלב 3 מתוך 8

מפזרים על הבצק קצת קמח, כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה של 60 דקות במקרר.

נקניקיות אפויות בבצק שמרים

שלב 4 מתוך 8

לבשל את הנקניקיות במים ולצנן.

נקניקיות אפויות בבצק שמרים

שלב 5 מתוך 8

לחצות את הנקניקיות לאורכן. לחלק את הבצק לכדורים במספר זהה למספר חצאי הנקניקיות.

נקניקיות אפויות בבצק שמרים

שלב 6 מתוך 8

לרדד כל חלק למלבן ארוך ולעטוף כל מחצית נקניקיה עד לכיסויה. לסדר בתבנית אפייה במרחק של 5 ס"מ זה מזה.

נקניקיות אפויות בבצק שמרים

שלב 7 מתוך 8

להמתין כ-20 דקות להתפחה חלקית.

נקניקיות אפויות בבצק שמרים

שלב 8 מתוך 8

להבריש את המאפים בחלמון מעורבב במים ולזרות שומשום מעל לפני הכנסתם לתנור ולאפות בתנור בחום 175 מעלות, עד שהם מזהיבים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • משה בתיבה - נקניקיות עטופות בבצק

    משה בתיבה - נקניקיות עטופות בבצק

    30 דקות קל
  • פסטה פרפרים ונקניקיות

    פסטה פרפרים ונקניקיות

    30 דקות קל
  • פילה עוף מוקפץ עם נקניקיות

    פילה עוף מוקפץ עם נקניקיות

    30 דקות בינוני
  • תבשיל פתיתים עם נקניקיות ואפונה

    תבשיל פתיתים עם נקניקיות ואפונה

    50 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים