מחממים שמן זית בסיר על חום בינוני. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
שלב 2
5 דקות
חותכים את הנקניקיות לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר. מטגנים יחד עם הבצל עד שהנקניקיות מתחממות ומעט משחימות.
שלב 3
10 דקות
מוסיפים את הפתיתים לסיר ומערבבים היטב עם הבצל והנקניקיות. מוסיפים את התבלינים ואת רוטב עגבניות ומים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על חום נמוך במשך 10-12 דקות, עד שהמים נספגים והפתיתים רכים.
שלב 4
1 דקות
הגשה:
מסיימים את הבישול, מכבים את הלהבה ומניחים לסיר לעמוד מכוסה לעוד 5 דקות. מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0