דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נקניקיות טבעול בתנור עם תפו"א ועגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נקניקיות טבעול בתנור עם תפו"א ועגבניות

נקניקיות טבעול בתנור עם תפו"א ועגבניות

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: איתי דגן
מגש של אושר - נקניקיות טבעול עם תפוחי אדמה נימוחים וירקות בתיבול נפלא

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
נקניקיות וינר צמחוניות
1  חבילה
תפוח אדמה קטנים
4 
עגבנייה בשלות חתוכות לרבעים
1 
בצל בינוני חתוך לשמיניות
2  גבעולים
בצל ירוק פרוס דק
1  כף
חרדל
4  כפות
שמן זית
1  כף
סירופ מייפל
1  כפית
תימין
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח ופלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    20 דקות
    מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח כ - 20 דקות. מסננים ומצננים מעט.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה קטנה מערבבים יחד את החרדל, המייפל, שמן הזית, המלח והפלפל.
  • שלב 4

    20 דקות
    חוצים את תפוחי האדמה ומעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את העגבניות, הבצל והתימין. מתבלים בתערובת החרדל ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מסדרים מעל את הנקניקיות ומעבירים לתנור החם ל - 20 דקות.
נקניקיות טבעול בתנור עם תפו"א ועגבניות

שלב 1 מתוך 4

מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח כ - 20 דקות. מסננים ומצננים מעט.

נקניקיות טבעול בתנור עם תפו"א ועגבניות

שלב 2 מתוך 4

מחממים תנור לחום של 190 מעלות.

נקניקיות טבעול בתנור עם תפו"א ועגבניות

שלב 3 מתוך 4

בקערה קטנה מערבבים יחד את החרדל, המייפל, שמן הזית, המלח והפלפל.

נקניקיות טבעול בתנור עם תפו"א ועגבניות

שלב 4 מתוך 4

חוצים את תפוחי האדמה ומעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את העגבניות, הבצל והתימין. מתבלים בתערובת החרדל ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מסדרים מעל את הנקניקיות ומעבירים לתנור החם ל - 20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק עגבניות עם נקניקיות

    מרק עגבניות עם נקניקיות

    30 דקות בינוני
  • נקניקיות טבעוניות טבעול עם צ'יפס אפוי

    נקניקיות טבעוניות טבעול עם צ'יפס אפוי

    30 דקות קל
  • עוגת פתיתים ונקניקיות

    עוגת פתיתים ונקניקיות

    30 דקות קל
  • פסטה ברוטב נקניקיות חריף

    פסטה ברוטב נקניקיות חריף

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים