דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נתח בשר צלוי חגיגי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נתח בשר צלוי חגיגי

נתח בשר צלוי חגיגי

(0)
165 דקות
קל
מתכונאי/ת: יפית ארז
נתח בשר כתף במרינדה של יין אדום צלוי ארוכות בתנור. את המתכון הזה רצוי להכין יום קודם, כדי שהבשר יספוג את הטעמים ויתרכך

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר
0  לפי הטעם
חרדל
0  לפי הטעם
תימין
4  שיני
שום
2  טיפות
שמן זית
0  לפי הטעם
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
2  כוסות
יין אדום
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

165 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את נתח הבשר במרינדה של יין אדום ושמן זית במשך לילה שלם במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 220 מעלות. בינתיים מושחים את הבשר באבקת מרק בצל, פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם.
  • שלב 3

    0 דקות
    קושרים מסביב בליפוף את נתח הבשר. בין המרווחים נועצים שיני שום וטימין.
  • שלב 4

    60 דקות
    שמים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-60 דקות.
  • שלב 5

    90 דקות
    לאחר כשעה, מורידים את החום ל-180 מעלות וצולים עוד 90 דקות בתנור. בתיאבון!
נתח בשר צלוי חגיגי

שלב 1 מתוך 5

משרים את נתח הבשר במרינדה של יין אדום ושמן זית במשך לילה שלם במקרר.

נתח בשר צלוי חגיגי

שלב 2 מתוך 5

מחממים תנור לחום של 220 מעלות. בינתיים מושחים את הבשר באבקת מרק בצל, פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם.

נתח בשר צלוי חגיגי

שלב 3 מתוך 5

קושרים מסביב בליפוף את נתח הבשר. בין המרווחים נועצים שיני שום וטימין.

נתח בשר צלוי חגיגי

שלב 4 מתוך 5

שמים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-60 דקות.

נתח בשר צלוי חגיגי

שלב 5 מתוך 5

לאחר כשעה, מורידים את החום ל-180 מעלות וצולים עוד 90 דקות בתנור. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • אביב
  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    30 דקות קל
  • נתחי סינטה צרובים

    נתחי סינטה צרובים

    10 דקות קל
  • מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    80 דקות בינוני
  • נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים