המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים במיקסר בעזרת וו גיטרה ביצה, חלמונים, שמן , מלח, ברנדי, תמצית וניל, סוכר וקמח שמרים.
מוסיפים את המים בהדרגה, ולשים 7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
מכסים את הקערה במגבת לחה, או בניילון נצמד, ומניחים לתפיחה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
משמנים תבנית אפייה.
יוצרים 25 כדורים בגודל אחיד ככל הניתן, ומניחים על התבנית המשומנת.
מתפיחים עד הכפלת נפח הבצק.
מחממים שמן בסיר נמוך, או מחבת עמוקה (השמן לא צריך להיות חם מדי, שלא יישרף).
מעבירים בזהירות את הכדורים לתוך השמן, ומטגנים 2 דקות בכל צד.
מוציאים בזהירות, ומניחים על נייר סופג.
מזריקים את המילוי על פי הטעם ומפזרים אבקת סוכר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0