דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
המתכון המנצח לסופגניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. המתכון המנצח לסופגניות

המתכון המנצח לסופגניות

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
אין סיכוי שלא יצליח לכם: מתכון מדויק וברור להכנת סופגניות כמו בקונדיטוריות. חג שמח

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם (560 גרם)
4  כפות
שמן קנולה
3  גדול
חלמון
0.5  כפית
מלח
4  כפות
סוכר לבן
1.5  כוסות
מים פושרים, (320 מ"ל)
2  כפות
ברנדי / קוניאק
1  כף
גרידת לימון
1  כוס
שמן קנולה לטיגון עמוק
0  לפי הטעם
ריבה
0  לפי הטעם
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    7 דקות
    מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל רכיבי הבצק, ולשים במהירות בינונית למשך 7 דקות, עד שמתקבל בצק חלק. אם הבצק מעט דביק, ניתן להוסיף מעט קמח שמרים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכסים את הקערה, ומתפיחים במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר התפיחה, מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח, ובעזרת ידיים מקומחות לשים להוצאת האוויר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2 ס"מ, וקורצים כ-20 עיגולים בעזרת כוס בקוטר של 5-6 ס"מ.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים את העיגולים למגש מרופד בנייר אפייה, מכסים במגבת ומתפיחים כחצי שעה נוספת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים בסיר רחב לטיגון שמן בגובה של כ-4 ס"מ לפחות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכניסים את הסופגניות לשמן החם, ומטגנים כשתי דקות מכל צד עד להזהבה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוציאים את הסופגניות המוכנות, ומניחים על נייר סופג.
  • שלב 9

    1 דקות
    בעזרת מזלף עם פייה ארוכה ממלאים כל סופגנייה בשוקולד או ריבה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ובוזקים מעל אבקת סוכר. בתיאבון!
המתכון המנצח לסופגניות

שלב 1 מתוך 9

מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל רכיבי הבצק, ולשים במהירות בינונית למשך 7 דקות, עד שמתקבל בצק חלק. אם הבצק מעט דביק, ניתן להוסיף מעט קמח שמרים.

המתכון המנצח לסופגניות

שלב 2 מתוך 9

מכסים את הקערה, ומתפיחים במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.

המתכון המנצח לסופגניות

שלב 3 מתוך 9

לאחר התפיחה, מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח, ובעזרת ידיים מקומחות לשים להוצאת האוויר.

המתכון המנצח לסופגניות

שלב 4 מתוך 9

מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2 ס"מ, וקורצים כ-20 עיגולים בעזרת כוס בקוטר של 5-6 ס"מ.

המתכון המנצח לסופגניות

שלב 5 מתוך 9

מעבירים את העיגולים למגש מרופד בנייר אפייה, מכסים במגבת ומתפיחים כחצי שעה נוספת.

המתכון המנצח לסופגניות

שלב 6 מתוך 9

מחממים בסיר רחב לטיגון שמן בגובה של כ-4 ס"מ לפחות.

המתכון המנצח לסופגניות

שלב 7 מתוך 9

מכניסים את הסופגניות לשמן החם, ומטגנים כשתי דקות מכל צד עד להזהבה.

המתכון המנצח לסופגניות

שלב 8 מתוך 9

מוציאים את הסופגניות המוכנות, ומניחים על נייר סופג.

המתכון המנצח לסופגניות

שלב 9 מתוך 9

בעזרת מזלף עם פייה ארוכה ממלאים כל סופגנייה בשוקולד או ריבה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ובוזקים מעל אבקת סוכר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כדורי גבינה מבושלים, המתכון ההונגרי

    כדורי גבינה מבושלים, המתכון ההונגרי

    35 דקות בינוני
  • חלות - המתכון של הרבנית חנה

    חלות - המתכון של הרבנית חנה

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים