המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להוסיף לגבינה את כל החומרים, לערבב היטב ולהניח בצד.
להרתיח סיר עם מים ומלח. כשהמים רותחים ליצור כדורים מהגבינה עם ידיים רטובות ולשים במים. כשהכדורים צפים לבשל עוד כ-5 דקות.
במחבת עמוקה לשים את חומרי הציפוי. לטגן מעט, להשגיח שלא ישרף, לערבב כל הזמן עם כף עץ עד שמשחים מעט.
להוציא עם מסננת כל כדור בנפרד ולגלגל בפרורים. להניח בכלי את שארית הפרורים לבזוק מלמעלה.
להגיש חם עם שמנת חמוצה או קצפת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1