דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופריטו תבשיל עוף ותפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופריטו תבשיל עוף ותפוחי אדמה

סופריטו תבשיל עוף ותפוחי אדמה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נגה ג'וסטו
תבשיל עשיר וזריז עוף ותפוחי אדמה, פשוט, טעים ומחמם את הלב

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
שוק עוף
10 
תפוח אדמה
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
0.75  כוס
שמן קנולה
1  ראש
שום חצוי לרוחב
0  לפי הטעם
ארטישוק ירושלמי לא חובה
1  כוס
מים רותחים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות של 2 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנקים את העוף מנוצות, מניחים בקערה, ממליחים במלח גס ומניחים בצד ל-15 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים סיר עם שמן עמוק, מטגנים את תפוחי האדמה עד לקבלת צבע חום-זהוב, מסננים ומניחים בצד.
  • שלב 4

    0 דקות
    בסיר עבה שמים שליש כוס שמן, ומטגנים את העוף עד לקבלת צבע זהוב מכל הצדדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    כשהעוף מוכן מוסיפים את תפוחי האדמה, כוס מים רותחים (חשוב מאוד שהמים יהיו רותחים), מניחים את חצאי ראש השום בסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים בסיר סגור כ-60 דקות. בתיאבון!
סופריטו תבשיל עוף ותפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 5

מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות של 2 ס"מ.

סופריטו תבשיל עוף ותפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 5

מנקים את העוף מנוצות, מניחים בקערה, ממליחים במלח גס ומניחים בצד ל-15 דקות.

סופריטו תבשיל עוף ותפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 5

מחממים סיר עם שמן עמוק, מטגנים את תפוחי האדמה עד לקבלת צבע חום-זהוב, מסננים ומניחים בצד.

סופריטו תבשיל עוף ותפוחי אדמה

שלב 4 מתוך 5

בסיר עבה שמים שליש כוס שמן, ומטגנים את העוף עד לקבלת צבע זהוב מכל הצדדים.

סופריטו תבשיל עוף ותפוחי אדמה

שלב 5 מתוך 5

כשהעוף מוכן מוסיפים את תפוחי האדמה, כוס מים רותחים (חשוב מאוד שהמים יהיו רותחים), מניחים את חצאי ראש השום בסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים בסיר סגור כ-60 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופריטו עם בשר מעולה

    סופריטו עם בשר מעולה

    140 דקות בינוני
  • סופריטו עוף וחצילים

    סופריטו עוף וחצילים

    120 דקות בינוני
  • סופריטו

    סופריטו

    90 דקות קל
  • סופריטו

    סופריטו

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים