מכינים קערת מים קטנה, וטובלים בה את הידיים כל כמה דקות.
שלב 2
0 דקות
פורסים את העלה מעל מחצלת סושי.
שלב 3
0 דקות
מניחים אורז כסנטימטר מהגבולות - לא אמורים לראות את העלה איפה שיש אורז.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים לפי הטעם את המצרכים הנבחרים: מלפפון, עגבנייה, טונה(אפשר להמיר ב1 פילה סלמון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 5
0 דקות
מגלגלים את העלה יחד עם מחצלת הסושי, ומהדקים היטב לגליל.
שלב 6
0 דקות
מסירים את המחצלת ופורסים בעזרת סכין גדולה לעיגולים.
שלב 7
0 דקות
מגישים לצד רוטב סויה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0