דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סושי בהכנה ביתית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סושי בהכנה ביתית

סושי בהכנה ביתית

(1)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מעיין ציפמן
מתכון פשוט להכנת סושי בבית בטעם ישראלי

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
אורז עגול מוכן ומתובל
8 
אצת נורי
1  חבילה
טונה משומרת בשמן
1 
מלפפונים קצוץ לפרוסות דקות או לקוביות
2 
עגבנייה קצוצות
1  קערה
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים קערת מים קטנה, וטובלים בה את הידיים כל כמה דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    פורסים את העלה מעל מחצלת סושי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים אורז כסנטימטר מהגבולות - לא אמורים לראות את העלה איפה שיש אורז.
  • שלב 4

    5 דקות
    מוסיפים לפי הטעם את המצרכים הנבחרים: מלפפון, עגבנייה, טונה(אפשר להמיר ב1 פילה סלמון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
  • שלב 5

    0 דקות
    מגלגלים את העלה יחד עם מחצלת הסושי, ומהדקים היטב לגליל.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסירים את המחצלת ופורסים בעזרת סכין גדולה לעיגולים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים לצד רוטב סויה.
סושי בהכנה ביתית

שלב 1 מתוך 7

מכינים קערת מים קטנה, וטובלים בה את הידיים כל כמה דקות.

סושי בהכנה ביתית

שלב 2 מתוך 7

פורסים את העלה מעל מחצלת סושי.

סושי בהכנה ביתית

שלב 3 מתוך 7

מניחים אורז כסנטימטר מהגבולות - לא אמורים לראות את העלה איפה שיש אורז.

סושי בהכנה ביתית

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים לפי הטעם את המצרכים הנבחרים: מלפפון, עגבנייה, טונה(אפשר להמיר ב1 פילה סלמון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

סושי בהכנה ביתית

שלב 5 מתוך 7

מגלגלים את העלה יחד עם מחצלת הסושי, ומהדקים היטב לגליל.

סושי בהכנה ביתית

שלב 6 מתוך 7

מסירים את המחצלת ופורסים בעזרת סכין גדולה לעיגולים.

סושי בהכנה ביתית

שלב 7 מתוך 7

מגישים לצד רוטב סויה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סושי ביתי מושלם עם ספייסי איולי DIP&SPREAD

    סושי ביתי מושלם עם ספייסי איולי DIP&SPREAD

    60 דקות בינוני
  • טמאקי סושי (קונוסים)

    טמאקי סושי (קונוסים)

    50 דקות בינוני
  • סושי ביתי

    סושי ביתי

    60 דקות בינוני
  • אורז לסושי

    אורז לסושי

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים