דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סושי בסיסי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סושי בסיסי

סושי בסיסי

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירדן
הכי קל להכין סושי בבית: הנה כל התורה שתביא אתכם לרול סושי המושלם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
אצת נורי
2  כוסות
אורז עגול מבושל לסושי
0  לפי הטעם
שומשום (לא להתבלבל עם קצח)
8  כפות
פילה סלמון קצוץ לקוביות קטנות
4  כפיות
בצל סגול קצוץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים אצת נורי אחת על מחצלת גלגול.
  • שלב 2

    0 דקות
    מועכים בעדינות חופן אורז על פני כל האצה. מיישרים את הקצוות וגורפים את האורז בעדינות ממקום למקום כך שיתקבל דף נורי מצופה בשכבה אחידה של אורז המחובר לאצה אך לא דחוס מדי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מפזרים חצי כפית שומשום שחור על כל שטח הדף. לוחצים בעדינות כך שהשומשום ידבק לאורז.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרטיבים במעט מים מחצלת גלגול נוספת שנעטפה מראש בניילון נצמד. אוחזים במחצלת והופכים את הנורי עם האורז על המחצלת הלחה כשהשומשום השחור כלפי מטה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסדרים 2 כפות סלמון קצוץ בשורה על החלק הקרוב של הנורי. אוחזים בקצה המחצלת הקרוב לגוף ומגלגלים אותה כך שהסלמון "יוחבא" בתוך הנורי השחור. ממשיכים לגלגל עד שהאורז ייגע ברול ויחבר את הרול למקומו. מייצבים ומיישרים את הרול לגליל אחיד ומשחררים.
  • שלב 6

    0 דקות
    חותכים את הרול המתקבל ל-6 יחידות, מעמידים אותן על הצד החתוך ומפזרים מעט בצל ירוק מעל.
סושי בסיסי

שלב 1 מתוך 6

מניחים אצת נורי אחת על מחצלת גלגול.

סושי בסיסי

שלב 2 מתוך 6

מועכים בעדינות חופן אורז על פני כל האצה. מיישרים את הקצוות וגורפים את האורז בעדינות ממקום למקום כך שיתקבל דף נורי מצופה בשכבה אחידה של אורז המחובר לאצה אך לא דחוס מדי.

סושי בסיסי

שלב 3 מתוך 6

מפזרים חצי כפית שומשום שחור על כל שטח הדף. לוחצים בעדינות כך שהשומשום ידבק לאורז.

סושי בסיסי

שלב 4 מתוך 6

מרטיבים במעט מים מחצלת גלגול נוספת שנעטפה מראש בניילון נצמד. אוחזים במחצלת והופכים את הנורי עם האורז על המחצלת הלחה כשהשומשום השחור כלפי מטה.

סושי בסיסי

שלב 5 מתוך 6

מסדרים 2 כפות סלמון קצוץ בשורה על החלק הקרוב של הנורי. אוחזים בקצה המחצלת הקרוב לגוף ומגלגלים אותה כך שהסלמון "יוחבא" בתוך הנורי השחור. ממשיכים לגלגל עד שהאורז ייגע ברול ויחבר את הרול למקומו. מייצבים ומיישרים את הרול לגליל אחיד ומשחררים.

סושי בסיסי

שלב 6 מתוך 6

חותכים את הרול המתקבל ל-6 יחידות, מעמידים אותן על הצד החתוך ומפזרים מעט בצל ירוק מעל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ללא סויה
  • ארוחת ערב
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סושי ביתי מושלם עם ספייסי איולי DIP&SPREAD

    סושי ביתי מושלם עם ספייסי איולי DIP&SPREAD

    60 דקות בינוני
  • טמאקי סושי (קונוסים)

    טמאקי סושי (קונוסים)

    50 דקות בינוני
  • סושי ביתי

    סושי ביתי

    60 דקות בינוני
  • אורז לסושי

    אורז לסושי

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים