מערבבים בקערה את מרכיבי המלית - סלמון, עשבי תיבול, פלפל צ'ילי, רוטב איולי דיפ אנד ספרד ומלח ופלפל שחור לפי הטעם.
שלב 2
2 דקות
מערבבים בקערה קטנה את הקמח והמים, ליצירת "דבק" לסגירת הסיגרים.
שלב 3
5 דקות
חוצים כל עלה סיגר לשניים.
שלב 4
5 דקות
מניחים לאורך מחצית הסיגר כ-2 כפות מהמלית ומברישים את השוליים ב"דבק".
שלב 5
2 דקות
מקפלים מימין ומשמאל את שולי העלה על המלית ומגלגלים לסיגר.
שלב 6
15 דקות
חוזרים על הפעולה עם יתר העלים, מניחים במגש, עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר לפחות כשעה ועד ליום להתייצבות.
שלב 7
10 דקות
מחממים את השמן בסיר לטיגון עמוק.
שלב 8
6 דקות
מטגנים את הסיגרים 5-6 דקות, עד להזהבה.
שלב 9
1 דקות
מגישים חם.
שלב 1
מתוך
9
מערבבים בקערה את מרכיבי המלית - סלמון, עשבי תיבול, פלפל צ'ילי, רוטב איולי דיפ אנד ספרד ומלח ופלפל שחור לפי הטעם.
שלב 2
מתוך
9
מערבבים בקערה קטנה את הקמח והמים, ליצירת "דבק" לסגירת הסיגרים.
שלב 3
מתוך
9
חוצים כל עלה סיגר לשניים.
שלב 4
מתוך
9
מניחים לאורך מחצית הסיגר כ-2 כפות מהמלית ומברישים את השוליים ב"דבק".
שלב 5
מתוך
9
מקפלים מימין ומשמאל את שולי העלה על המלית ומגלגלים לסיגר.
שלב 6
מתוך
9
חוזרים על הפעולה עם יתר העלים, מניחים במגש, עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר לפחות כשעה ועד ליום להתייצבות.
שלב 7
מתוך
9
מחממים את השמן בסיר לטיגון עמוק.
שלב 8
מתוך
9
מטגנים את הסיגרים 5-6 דקות, עד להזהבה.
שלב 9
מתוך
9
מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
16
א
אהרוני
האם הסלמון אפוי או חי?
מערכת בישולים
היי, טרי ולא אפוי, הוא מתבשל בזמן הטיגון. יום מקסים 🌸
א
אחלאם
האם אפשר להכין ולהקפיא לפני הטיגון?? אם כן כמה זמן ניתן לשמור בהקפאה לפני שמטגנים ??
מערכת בישולים
היי, את יכולה להכין אותם ולשמור בהקפאה ולטגן בשעת הצורך, עד חודש. יום מקסים 🌸
מ
מיה
היכן ניתן לרכוש רוטב איולי?
מערכת בישולים
היי, ברשתות השיווק השונות ברחבי הארץ. לחצי על שם הרוטב ותעברי לפרטים ותמונה שלו. יום מקסים 🌸
ר
רבקה פרומר
האם סלמון מעושן?
מערכת בישולים
היי רבקה, סלמון טרי, לא מעושן. חג שמח
ר
רבקה פרומר
שלום, לאיזה סלמון התכוונת?
ש
שיפי
הי
זה חייב להיות דווקא סלומון?
מערכת בישולים
היי, אנחנו ממליצים על סלמון. בהצלחה
א
אושרת
עשיתי את הסיגרים , הם יצאו לי ממש עבים...
אפשר הדרכה איך לעשות אותם דקים מאוד?
תודה מראש!
נ.ב. הם יצאו נדייייירים , בהחלט מתכון שנעשה עוד הרבה פעמים.
מערכת בישולים
היי אושרת, קודם שמחים שאהבת ותודה רבה. לגבי העובי, יכול להיות ששמת הרבה מילוי ולא גילגלת באופן דחוס. נסי לשים פחות מילוי מהפעם הקודמת, ובגלגול הראשון ממש להדק וככה להמשיך.
S
Simha
Yes
ס
סופי
כן למרוח בשמן אתהדפים או לא?
מערכת בישולים
היי, אין צורך כי הם עוברים טיגון. חג שמח
ס
סופי
התשובה לא ברורה.
כן למרוח ולא?
מערכת בישולים
היי, לא, אין צורך. חג שמח
ס
סופי
לא צריך למרוח את העלים בשמן. עלי פילו תמיד משמנים.
מערכת בישולים
היי סופי, אין צורך, הם עוברים טיגון.
ע
עליזה
אפשר דג אחר
מערכת בישולים
היי עליזה, אנחנו הכנו עם סלמון וממליצים על הדג הזה. חג שמח
מ
מלי שחר מזרחי
האם הדג צריך להיות מבושל לפני הקיצוץ?
מערכת בישולים
היי מלי, לא, אין צורך לבשל לפני, הוא מתבשל בטיגון. חג שמח
ת
תמר
האם ייצא מוצלח עם בורי טחון?
מערכת בישולים
היי תמר, לא ניסינו עם בורי, ההמלצה שלנו היא ללכת על סלמון. חג שמח
א
אסתי
האם אפשר גם בתנור?במקום טיגון?
מערכת בישולים
היי אסתי, אנחנו לא ממליצים על אפייה. חג שמח
ר
רחל ששון
לא בדג סלמון לא מתאים בכלל אנחנו המרוקאים דג דניס טרי פילאטיס צורבים אותו קלות חותכים קצוצה בקערה שמים שום כוסברה מלח עריסה מגלגלים בעלייה סיגר
מערכת בישולים
היי רחל, בהחלט אפשר, רק מציינים שזה יוצא נהדר גם עם סלמון. חג שמח
הערות 16