המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את מרכיבי המלית - סלמון, עשבי תיבול, פלפל צ'ילי, רוטב איולי דיפ אנד ספרד ומלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מערבבים בקערה קטנה את הקמח והמים, ליצירת "דבק" לסגירת הסיגרים.
חוצים כל עלה סיגר לשניים.
מניחים לאורך מחצית הסיגר כ-2 כפות מהמלית ומברישים את השוליים ב"דבק".
מקפלים מימין ומשמאל את שולי העלה על המלית ומגלגלים לסיגר.
חוזרים על הפעולה עם יתר העלים, מניחים במגש, עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר לפחות כשעה ועד ליום להתייצבות.
מחממים את השמן בסיר לטיגון עמוק.
מטגנים את הסיגרים 5-6 דקות, עד להזהבה.
מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
האם הסלמון אפוי או חי?
האם אפשר להכין ולהקפיא לפני הטיגון?? אם כן כמה זמן ניתן לשמור בהקפאה לפני שמטגנים ??
היכן ניתן לרכוש רוטב איולי?
האם סלמון מעושן?
שלום, לאיזה סלמון התכוונת?
הי זה חייב להיות דווקא סלומון?
עשיתי את הסיגרים , הם יצאו לי ממש עבים... אפשר הדרכה איך לעשות אותם דקים מאוד? תודה מראש! נ.ב. הם יצאו נדייייירים , בהחלט מתכון שנעשה עוד הרבה פעמים.
Yes
כן למרוח בשמן אתהדפים או לא?
התשובה לא ברורה. כן למרוח ולא?
לא צריך למרוח את העלים בשמן. עלי פילו תמיד משמנים.
אפשר דג אחר
האם הדג צריך להיות מבושל לפני הקיצוץ?
האם ייצא מוצלח עם בורי טחון?
האם אפשר גם בתנור?במקום טיגון?
לא בדג סלמון לא מתאים בכלל אנחנו המרוקאים דג דניס טרי פילאטיס צורבים אותו קלות חותכים קצוצה בקערה שמים שום כוסברה מלח עריסה מגלגלים בעלייה סיגר
הצג מתכונים נוספים
הערות 16