המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים את התרד עד שיהיה מוכן.
מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים לריסוק.
מטגנים את הבצל שיהיה זהוב, מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים יחדיו עד הזהבה.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד. מוסיפים תבלינים.
מרטיבים את המצות במים חמים, עד לריכוך (מכסים אותן במגבת שלא יתייבשו),
לוקחים מצה, חוצים לחצי, ממלאים מהמילוי, מגלגלים בזהירות ומניחים בצד.
כך את יתר המצות.
מברישים עם ביצה.
מטגנים בטיגון עמוק לאט לאט, תוך כדי סיבוב גליל המצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0