דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה בצק עלי סיגרים טורקי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה בצק עלי סיגרים טורקי

מאפה בצק עלי סיגרים טורקי

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרה בנס
מאפה טורקי המבוסס על בצק עלי סיגרים, ביצים וגבינה. טעם נפלא, היישר מהמטבחים הטורקיים.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פילו
1  ליטר
חלב
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית
4 
ביצה
1  קורט
מלח לפי הטעם
50  גרם
גבינת קשקבל מגרורת לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשפוך לקערה את החלב ,לפורר לתוכו גבינה בולגרית ,לטרוף את הביצים ולהוסיף לבלילה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשמן תבנית חד פעמית עגולה, לטבול עלה סיגר בתוך התערובת ולהתחיל לרפד את התבנית, לטבול את כל העלים עד שנגמרת הבלילה, לסיים בעלה סיגר, ולהוסיף את גבינת הקשקבל המגרורת מעל.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאפות בחום של 160 מעלות למשך 25 דקות, עד שמזהיב.
מאפה בצק עלי סיגרים טורקי

שלב 1 מתוך 4

לשפוך לקערה את החלב ,לפורר לתוכו גבינה בולגרית ,לטרוף את הביצים ולהוסיף לבלילה.

מאפה בצק עלי סיגרים טורקי

שלב 2 מתוך 4

להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.

מאפה בצק עלי סיגרים טורקי

שלב 3 מתוך 4

לשמן תבנית חד פעמית עגולה, לטבול עלה סיגר בתוך התערובת ולהתחיל לרפד את התבנית, לטבול את כל העלים עד שנגמרת הבלילה, לסיים בעלה סיגר, ולהוסיף את גבינת הקשקבל המגרורת מעל.

מאפה בצק עלי סיגרים טורקי

שלב 4 מתוך 4

לאפות בחום של 160 מעלות למשך 25 דקות, עד שמזהיב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים