דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סיגרים אלג'יראים ממולאים בפיסטוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סיגרים אלג'יראים ממולאים בפיסטוק

סיגרים אלג'יראים ממולאים בפיסטוק

(0)
240 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: מרים לוי
קינוח מושלם וקריספי, בכל נגיסה משתחררים מלא טעמים מתוקים בניחוח פיסטוק

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
פיסטוק
0.5  כוס
תמצית שקדים
0.5  כוס
סוכר לבן
1  כף
גרידת לימון
1  כפית
תמצית שקדים
1 
חלמון
1  כוס
שמן קנולה
1  כוס
מים
1  כפית
מלח
1  כף
חומץ
3  כוסות
קמח חיטה, לחם, לא מועשר
0.5  כוס
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

240 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    טוחנים במעבד מזון פיסטוק, שקדים, סוכר, קליפת לימון ותמצית שקדים. מוציאים ומוסיפים חלמון ביצה (אם חלמון אחד אינו מספיק לקשירת התערובת, אפשר להוסיף עוד אחד). מערבבים היטב.
  • שלב 2

    30 דקות
    מכניסים מים ושמן לקערת מיקסר עם וו לישה, ולשים במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה מלח, חומץ וקמח, וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק חלק מאוד ורך. מוציאים מהמיקסר ומניחים בצד חצי שעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    כעבור חצי שעה, מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח, לשים מעט, ומחזירים את הבצק לקערה לחצי שעה נוספת. עושים את הפעולה הזו 4 פעמים.
  • שלב 4

    0 דקות
    אחרי שעתיים, חותכים את הבצק לשני חצאים, ומרדדים כל מחצית לעלה. מורחים את העלה במעט שמן, מזרים קמח על השמן. מגלגלים לרולדה, מניחים בצד וחוזרים על הפעולה אחרי 30 דקות. כך עושים 3 פעמים.
  • שלב 5

    0 דקות
    חותכים את הרולדה לפרוסות בעובי 1 ס"מ, ומכל חתיכה מרדדים עלה קטן. מניחים מילוי במרכז העלה ומגלגלים סיגר מהודק ויפה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים שמן עמוק ומטגנים עד להזהבה. מוציאים ומסננים. מומלץ להגיש בקערה של ז'אבן. בתיאבון!
סיגרים אלג'יראים ממולאים בפיסטוק

שלב 1 מתוך 6

טוחנים במעבד מזון פיסטוק, שקדים, סוכר, קליפת לימון ותמצית שקדים. מוציאים ומוסיפים חלמון ביצה (אם חלמון אחד אינו מספיק לקשירת התערובת, אפשר להוסיף עוד אחד). מערבבים היטב.

סיגרים אלג'יראים ממולאים בפיסטוק

שלב 2 מתוך 6

מכניסים מים ושמן לקערת מיקסר עם וו לישה, ולשים במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה מלח, חומץ וקמח, וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק חלק מאוד ורך. מוציאים מהמיקסר ומניחים בצד חצי שעה.

סיגרים אלג'יראים ממולאים בפיסטוק

שלב 3 מתוך 6

כעבור חצי שעה, מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח, לשים מעט, ומחזירים את הבצק לקערה לחצי שעה נוספת. עושים את הפעולה הזו 4 פעמים.

סיגרים אלג'יראים ממולאים בפיסטוק

שלב 4 מתוך 6

אחרי שעתיים, חותכים את הבצק לשני חצאים, ומרדדים כל מחצית לעלה. מורחים את העלה במעט שמן, מזרים קמח על השמן. מגלגלים לרולדה, מניחים בצד וחוזרים על הפעולה אחרי 30 דקות. כך עושים 3 פעמים.

סיגרים אלג'יראים ממולאים בפיסטוק

שלב 5 מתוך 6

חותכים את הרולדה לפרוסות בעובי 1 ס"מ, ומכל חתיכה מרדדים עלה קטן. מניחים מילוי במרכז העלה ומגלגלים סיגר מהודק ויפה.

סיגרים אלג'יראים ממולאים בפיסטוק

שלב 6 מתוך 6

מחממים שמן עמוק ומטגנים עד להזהבה. מוציאים ומסננים. מומלץ להגיש בקערה של ז'אבן. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סיגרים לפסח

    סיגרים לפסח

    60 דקות בינוני
  • שבקיה + סיגרים מתוקים

    שבקיה + סיגרים מתוקים

    60 דקות בינוני
  • מאפה בצק עלי סיגרים טורקי

    מאפה בצק עלי סיגרים טורקי

    60 דקות בינוני
  • סיגרים במלית בשר

    סיגרים במלית בשר

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים