דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סיגר דגים מתפוצץ מטעמים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סיגר דגים מתפוצץ מטעמים

סיגר דגים מתפוצץ מטעמים

(15)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: אינס שילת ינאי
סיגר עם הפתעה נפלאה – סלמון ועשבי תיבול. מנה מרשימה שקל ומהיר להכין

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10 
עלי סיגר (עלי בריק)
1.5  ליטר
שמן זית
500  גרם
סלמון קצוץ דק
0.5  זר
פטרוזיליה דק (פטרוזיליה, כוסברה, נענע)
1 
פלפל אדום חריף קצוץ דק (אפשר גם לוותר או להוסיף לפי הטעם)
3  כפות
מטבל איולי ספייסי
0.33  כוס
קמח
4  כפות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מערבבים בקערה את מרכיבי המלית - סלמון, עשבי תיבול, פלפל צ'ילי, רוטב איולי דיפ אנד ספרד ומלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • שלב 2

    2 דקות
    מערבבים בקערה קטנה את הקמח והמים, ליצירת "דבק" לסגירת הסיגרים.
  • שלב 3

    5 דקות
    חוצים כל עלה סיגר לשניים.
  • שלב 4

    5 דקות
    מניחים לאורך מחצית הסיגר כ-2 כפות מהמלית ומברישים את השוליים ב"דבק".
  • שלב 5

    2 דקות
    מקפלים מימין ומשמאל את שולי העלה על המלית ומגלגלים לסיגר.
  • שלב 6

    15 דקות
    חוזרים על הפעולה עם יתר העלים, מניחים במגש, עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר לפחות כשעה ועד ליום להתייצבות.
  • שלב 7

    10 דקות
    מחממים את השמן בסיר לטיגון עמוק.
  • שלב 8

    6 דקות
    מטגנים את הסיגרים 5-6 דקות, עד להזהבה.
  • שלב 9

    1 דקות
    מגישים חם.
סיגר דגים מתפוצץ מטעמים

שלב 1 מתוך 9

מערבבים בקערה את מרכיבי המלית - סלמון, עשבי תיבול, פלפל צ'ילי, רוטב איולי דיפ אנד ספרד ומלח ופלפל שחור לפי הטעם.

סיגר דגים מתפוצץ מטעמים

שלב 2 מתוך 9

מערבבים בקערה קטנה את הקמח והמים, ליצירת "דבק" לסגירת הסיגרים.

סיגר דגים מתפוצץ מטעמים

שלב 3 מתוך 9

חוצים כל עלה סיגר לשניים.

סיגר דגים מתפוצץ מטעמים

שלב 4 מתוך 9

מניחים לאורך מחצית הסיגר כ-2 כפות מהמלית ומברישים את השוליים ב"דבק".

סיגר דגים מתפוצץ מטעמים

שלב 5 מתוך 9

מקפלים מימין ומשמאל את שולי העלה על המלית ומגלגלים לסיגר.

סיגר דגים מתפוצץ מטעמים

שלב 6 מתוך 9

חוזרים על הפעולה עם יתר העלים, מניחים במגש, עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר לפחות כשעה ועד ליום להתייצבות.

סיגר דגים מתפוצץ מטעמים

שלב 7 מתוך 9

מחממים את השמן בסיר לטיגון עמוק.

סיגר דגים מתפוצץ מטעמים

שלב 8 מתוך 9

מטגנים את הסיגרים 5-6 דקות, עד להזהבה.

סיגר דגים מתפוצץ מטעמים

שלב 9 מתוך 9

מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 16

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א אהרוני

האם הסלמון אפוי או חי?

מערכת בישולים

היי, טרי ולא אפוי, הוא מתבשל בזמן הטיגון. יום מקסים 🌸

א אחלאם

האם אפשר להכין ולהקפיא לפני הטיגון?? אם כן כמה זמן ניתן לשמור בהקפאה לפני שמטגנים ??

מערכת בישולים

היי, את יכולה להכין אותם ולשמור בהקפאה ולטגן בשעת הצורך, עד חודש. יום מקסים 🌸

מ מיה

היכן ניתן לרכוש רוטב איולי?

מערכת בישולים

היי, ברשתות השיווק השונות ברחבי הארץ. לחצי על שם הרוטב ותעברי לפרטים ותמונה שלו. יום מקסים 🌸

ר רבקה פרומר

האם סלמון מעושן?

מערכת בישולים

היי רבקה, סלמון טרי, לא מעושן. חג שמח

ר רבקה פרומר

שלום, לאיזה סלמון התכוונת?

ש שיפי

הי זה חייב להיות דווקא סלומון?

מערכת בישולים

היי, אנחנו ממליצים על סלמון. בהצלחה

א אושרת

עשיתי את הסיגרים , הם יצאו לי ממש עבים... אפשר הדרכה איך לעשות אותם דקים מאוד? תודה מראש! נ.ב. הם יצאו נדייייירים , בהחלט מתכון שנעשה עוד הרבה פעמים.

מערכת בישולים

היי אושרת, קודם שמחים שאהבת ותודה רבה. לגבי העובי, יכול להיות ששמת הרבה מילוי ולא גילגלת באופן דחוס. נסי לשים פחות מילוי מהפעם הקודמת, ובגלגול הראשון ממש להדק וככה להמשיך.

S Simha

Yes

ס סופי

כן למרוח בשמן אתהדפים או לא?

מערכת בישולים

היי, אין צורך כי הם עוברים טיגון. חג שמח

ס סופי

התשובה לא ברורה. כן למרוח ולא?

מערכת בישולים

היי, לא, אין צורך. חג שמח

ס סופי

לא צריך למרוח את העלים בשמן. עלי פילו תמיד משמנים.

מערכת בישולים

היי סופי, אין צורך, הם עוברים טיגון.

ע עליזה

אפשר דג אחר

מערכת בישולים

היי עליזה, אנחנו הכנו עם סלמון וממליצים על הדג הזה. חג שמח

מ מלי שחר מזרחי

האם הדג צריך להיות מבושל לפני הקיצוץ?

מערכת בישולים

היי מלי, לא, אין צורך לבשל לפני, הוא מתבשל בטיגון. חג שמח

ת תמר

האם ייצא מוצלח עם בורי טחון?

מערכת בישולים

היי תמר, לא ניסינו עם בורי, ההמלצה שלנו היא ללכת על סלמון. חג שמח

א אסתי

האם אפשר גם בתנור?במקום טיגון?

מערכת בישולים

היי אסתי, אנחנו לא ממליצים על אפייה. חג שמח

ר רחל ששון

לא בדג סלמון לא מתאים בכלל אנחנו המרוקאים דג דניס טרי פילאטיס צורבים אותו קלות חותכים קצוצה בקערה שמים שום כוסברה מלח עריסה מגלגלים בעלייה סיגר

מערכת בישולים

היי רחל, בהחלט אפשר, רק מציינים שזה יוצא נהדר גם עם סלמון. חג שמח

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • דגים
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • פינגר פוד
  • מנה ראשונה
  • מנה ראשונה
  • מנה עליונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • טיגון בשמן עמוק
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

    עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

    60 דקות בינוני
  • פשטידת סיגרים וגבינות

    פשטידת סיגרים וגבינות

    60 דקות קל
  • תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    60 דקות בינוני
  • סיגרים לפסח

    סיגרים לפסח

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים