דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סיגר פיסטוק וניל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סיגר פיסטוק וניל

סיגר פיסטוק וניל

(12)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: רון יוחננוב
הקינוח הזה הולך לשנות כל מה שחשבתם על קינוח – קריספי, ביס עם התפרצות של פיסטוק ווניל קטיפתי וסירופ שמשלים טעמים

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
בצק פילו
100  גרם
חמאה מומסת (או 100 מ"ל שמן קוקוס חמים)
200  גרם
חמאה (או נטורינה)
200  גרם
אבקת סוכר
200  גרם
שקדים טחונים דק
40  גרם
פודינג אינסטנט בטעם וניל (1/2 חבילה)
3 
ביצה
2  כפות
פיסטוק (מחית פיסטוק)
100  גרם
סוכר לבן (1/2 כוס)
120  מיליליטר
מים (1/2 כוס)
2  כפות
פיסטוק קצוץ דק לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    להכנת המלית: בקערת מיקסר במהירות גבוה מקציפים 200 גרם חמאה כדקה עד שהיא מבהירה.
  • שלב 2

    1 דקות
    מוסיפים את אבקת הסוכר וקמח השקדים ומערבבים במהירות בינונית כדקה נוספת.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוסיפים את הביצים בהדרגה, כל פעם אחת עד שהן מתערבבות לגמרי.
  • שלב 4

    5 דקות
    מוסיפים את הפודינג וממשיכים לערבב עד שנוצר קרם אחיד.
  • שלב 5

    1 דקות
    מוסיפים מחית פיסטוק ומערבבים חצי דקה.
  • שלב 6

    5 דקות
    מעבירים למקרר עד לשימוש.
  • שלב 7

    5 דקות
    להכנת הסירופ: בסיר קטן מביאים לרתיחה מים וסוכר.
  • שלב 8

    1 דקות
    מרתיחים כדקה ומורידים מהאש.
  • שלב 9

    10 דקות
    מצננים בטמפרטורת החדר.
  • שלב 10

    2 דקות
    מחממים תנור לחום בינוני גבוה - 175 מעלות.
  • שלב 11

    2 דקות
    מברישים 2 עלי פילו במעט חמאה מומסת (100 גרם) ומניחים אותם אחד על השני.
  • שלב 12

    2 דקות
    מחלקים ל-6 או 4 מלבנים שווים (תלוי בגודל הדף).
  • שלב 13

    2 דקות
    מניחים בקצה הצר של כל מלבן כף גדושה של מילוי, לכל אורכו, ומגלגלים לגלילה סגורה לגמרי.
  • שלב 14

    2 דקות
    מעבירים לתבנית ומורחים שוב בחמאה.
  • שלב 15

    10 דקות
    ממשיכים עד שנגמר הבצק.
  • שלב 16

    15 דקות
    אופים כ-15 דקות או עד שהבצק מזהיב.
  • שלב 17

    5 דקות
    מצננים בטמפרטורת החדר.
  • שלב 18

    5 דקות
    מברישים את הסיגרים בסירופ הקר ממש ביציאה מהתנור. • הסיגרים נשמרים כיומיים במקרר או חודש במקפיא, מומלץ לחמם מעט לפני הגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • אחר
  • חטיף
  • אפייה
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • עוגיות
  • פינגר פוד
  • ארוחת בוקר
  • מוצרי מאפה
  • קינוח עליון
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • פשטידות וקישים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

    עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

    60 דקות בינוני
  • סיגרים בקלוואה מבצק פילו של מיקה

    סיגרים בקלוואה מבצק פילו של מיקה

    45 דקות בינוני
  • סיגרים לפסח

    סיגרים לפסח

    60 דקות בינוני
  • תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים