דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סיגר פריך ממולא בירקות שורש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סיגר פריך ממולא בירקות שורש

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דודו בן שמחון
גלגול של הפתעות - עלי סיגר פריכים ומתפצפצים במילוי המון ירקות מוקפצים. אפשר להשתמש בעלי סיגר קנויים או להכין לבד.

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
20 
בצק פילו
1  כוס
שמן קנולה
2  כוסות
קמח לבן
1  כף
קורנפלור
1.5  כוסות
מים
1  כף
חומץ
1  כף
שמן קנולה
1  כפית
מלח שטוחה
2 
גזר
1 
קישוא
1 
פלפל אדום
1 
פלפל צהוב
1 
בצל סגול
0.25 
כרוב
5  שיני
שום
2  כוסות
נבטי סויה
2  כפות
שמן שומשום
1  זר
כוסברה
1 
פלפל אדום חריף
4  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
רוטב טריאקי 290 מ"ל
1  כפית
מלח
1  זר
כוסברה
4  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
רוטב טריאקי 290 מ"ל
1  כף
שמן שומשום
1  כפית
שומשום
1  כפית
פלפל אדום חריף
1  כף
כוסברה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת עלי הסיגר - מערבבים את כל החומרים של הסיגר יחד - 2 כוסות קמח, 1 כף קורנפלור, 1/2 1 כוסות מים, 1 כף חומץ, 1 כף שמן, 1 כפית שטוחה מלח, מתקבלת בלילה נוזלית. מניחים אותה בצד לשעתיים, מכוסה בניילון נצמד.
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים מחבת ומחממים על להבה בינונית. משמנים אותה רק בפעם הראשונה.
  • שלב 3

    1 דקות
    טובלים מברשת (מומלץ מברשת צביעה) בבלילה ומברישים שכבה במחבת החמה.
  • שלב 4

    0 דקות
    ממתינים שהעלה ישנה את צבעו וייפרד מהדפנות ומוציאים מהמחבת.
  • שלב 5

    0 דקות
    אין צורך לטגן משני הצדדים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים את העלה על מגבת ומכסים, מניחים על העלה את העלה הבא בתור וכך הלאה, ומכסים עם המגבת בכל פעם. האדים טובים לעלים.
  • שלב 7

    0 דקות
    חותכים את הבצל והכרוב לרצועות דקות.
  • שלב 8

    10 דקות
    חותכים את השאר הירקות לגפרורים דקים (ג׳וליאנים).
  • שלב 9

    0 דקות
    פורסים את שיני השום.
  • שלב 10

    0 דקות
    מחממים בווק או במחבת שמן ומקפיצים פנימה את השום ואחר כך את שאר הירקות.
  • שלב 11

    7 דקות
    מקפיצים כ-7 דקות.
  • שלב 12

    5 דקות
    מוסיפים את הנבטים, 2 כפות שמן שומשום, 1 צרור כוסברה קצוצה, פלפל צ'ילי פרוס, 4 כפות רוטב סויה, 1 כף רוטב טריאקי, וכפית מלח. מערבבים היטב ומניחים בצד.
  • שלב 13

    0 דקות
    לוקחים עלה סיגר ומקפלים שני קצוות למרכז.
  • שלב 14

    0 דקות
    מניחים מהמלית ומגלגלים. יפה ונכון להכין סיגרים עבים ולא דקים.
  • שלב 15

    0 דקות
    מורחים מעט שמן עם קצות האצבעות בקצה הסיגר להדבקה וסוגרים.
  • שלב 16

    0 דקות
    מכינים באותו האופן את כל הסיגרים.
  • שלב 17

    0 דקות
    מטגנים בשמן חם עד הזהבה.
  • שלב 18

    5 דקות
    להכנת הרוטב - מערבבים 4 כפות סויה, 1 כף רוטב טריאקי, 1 כף שמן שומשום, 1 כפית שומשום, פלפל צ'ילי פרוס וכף כוסברה קצוצה.
  • שלב 19

    0 דקות
    מגישים וטובלים את הסיגרים.
סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 1 מתוך 19

להכנת עלי הסיגר - מערבבים את כל החומרים של הסיגר יחד - 2 כוסות קמח, 1 כף קורנפלור, 1/2 1 כוסות מים, 1 כף חומץ, 1 כף שמן, 1 כפית שטוחה מלח, מתקבלת בלילה נוזלית. מניחים אותה בצד לשעתיים, מכוסה בניילון נצמד.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 2 מתוך 19

משמנים מחבת ומחממים על להבה בינונית. משמנים אותה רק בפעם הראשונה.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 3 מתוך 19

טובלים מברשת (מומלץ מברשת צביעה) בבלילה ומברישים שכבה במחבת החמה.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 4 מתוך 19

ממתינים שהעלה ישנה את צבעו וייפרד מהדפנות ומוציאים מהמחבת.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 5 מתוך 19

אין צורך לטגן משני הצדדים.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 6 מתוך 19

מניחים את העלה על מגבת ומכסים, מניחים על העלה את העלה הבא בתור וכך הלאה, ומכסים עם המגבת בכל פעם. האדים טובים לעלים.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 7 מתוך 19

חותכים את הבצל והכרוב לרצועות דקות.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 8 מתוך 19

חותכים את השאר הירקות לגפרורים דקים (ג׳וליאנים).

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 9 מתוך 19

פורסים את שיני השום.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 10 מתוך 19

מחממים בווק או במחבת שמן ומקפיצים פנימה את השום ואחר כך את שאר הירקות.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 11 מתוך 19

מקפיצים כ-7 דקות.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 12 מתוך 19

מוסיפים את הנבטים, 2 כפות שמן שומשום, 1 צרור כוסברה קצוצה, פלפל צ'ילי פרוס, 4 כפות רוטב סויה, 1 כף רוטב טריאקי, וכפית מלח. מערבבים היטב ומניחים בצד.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 13 מתוך 19

לוקחים עלה סיגר ומקפלים שני קצוות למרכז.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 14 מתוך 19

מניחים מהמלית ומגלגלים. יפה ונכון להכין סיגרים עבים ולא דקים.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 15 מתוך 19

מורחים מעט שמן עם קצות האצבעות בקצה הסיגר להדבקה וסוגרים.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 16 מתוך 19

מכינים באותו האופן את כל הסיגרים.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 17 מתוך 19

מטגנים בשמן חם עד הזהבה.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 18 מתוך 19

להכנת הרוטב - מערבבים 4 כפות סויה, 1 כף רוטב טריאקי, 1 כף שמן שומשום, 1 כפית שומשום, פלפל צ'ילי פרוס וכף כוסברה קצוצה.

סיגר פריך ממולא בירקות שורש

שלב 19 מתוך 19

מגישים וטובלים את הסיגרים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • פינגר פוד
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    60 דקות בינוני
  • סיגרים לפסח

    סיגרים לפסח

    60 דקות בינוני
  • שבקיה + סיגרים מתוקים

    שבקיה + סיגרים מתוקים

    60 דקות בינוני
  • עלי סיגר אפויים במלית גבינות

    עלי סיגר אפויים במלית גבינות

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים