-
שלב 1
5 דקות
להכנת עלי הסיגר - מערבבים את כל החומרים של הסיגר יחד - 2 כוסות קמח, 1 כף קורנפלור, 1/2 1 כוסות מים, 1 כף חומץ, 1 כף שמן, 1 כפית שטוחה מלח, מתקבלת בלילה נוזלית. מניחים אותה בצד לשעתיים, מכוסה בניילון נצמד.
-
שלב 2
0 דקות
משמנים מחבת ומחממים על להבה בינונית. משמנים אותה רק בפעם הראשונה.
-
שלב 3
1 דקות
טובלים מברשת (מומלץ מברשת צביעה) בבלילה ומברישים שכבה במחבת החמה.
-
שלב 4
0 דקות
ממתינים שהעלה ישנה את צבעו וייפרד מהדפנות ומוציאים מהמחבת.
-
שלב 5
0 דקות
אין צורך לטגן משני הצדדים.
-
שלב 6
0 דקות
מניחים את העלה על מגבת ומכסים, מניחים על העלה את העלה הבא בתור וכך הלאה, ומכסים עם המגבת בכל פעם. האדים טובים לעלים.
-
שלב 7
0 דקות
חותכים את הבצל והכרוב לרצועות דקות.
-
שלב 8
10 דקות
חותכים את השאר הירקות לגפרורים דקים (ג׳וליאנים).
-
שלב 9
0 דקות
פורסים את שיני השום.
-
שלב 10
0 דקות
מחממים בווק או במחבת שמן ומקפיצים פנימה את השום ואחר כך את שאר הירקות.
-
שלב 11
7 דקות
מקפיצים כ-7 דקות.
-
שלב 12
5 דקות
מוסיפים את הנבטים, 2 כפות שמן שומשום, 1 צרור כוסברה קצוצה, פלפל צ'ילי פרוס, 4 כפות רוטב סויה, 1 כף רוטב טריאקי, וכפית מלח. מערבבים היטב ומניחים בצד.
-
שלב 13
0 דקות
לוקחים עלה סיגר ומקפלים שני קצוות למרכז.
-
שלב 14
0 דקות
מניחים מהמלית ומגלגלים. יפה ונכון להכין סיגרים עבים ולא דקים.
-
שלב 15
0 דקות
מורחים מעט שמן עם קצות האצבעות בקצה הסיגר להדבקה וסוגרים.
-
שלב 16
0 דקות
מכינים באותו האופן את כל הסיגרים.
-
שלב 17
0 דקות
מטגנים בשמן חם עד הזהבה.
-
שלב 18
5 דקות
להכנת הרוטב - מערבבים 4 כפות סויה, 1 כף רוטב טריאקי, 1 כף שמן שומשום, 1 כפית שומשום, פלפל צ'ילי פרוס וכף כוסברה קצוצה.
-
שלב 19
0 דקות
מגישים וטובלים את הסיגרים.
כתוב ביקורת