המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את הפטריות לרבעים, למעט השימג'י (משאירים אותן שלמות).
מחממים שמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הפטריות, שום, רוטב בסיס ומלח.
מערבבים עם כף עץ ומקפיצים כמה דקות.
מוסיפים את אפונת השלג והצ'ילי וממשיכים להקפיץ עוד כמה דקות.
ניתן להגיש חם או להעביר לקופסה, לכסות ולצנן במקרר.
לפני ההגשה מפזרים מעל הפטריות בצל ירוק או עירית קצוצה.
הסלט נשמר עד 3 ימים במקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0