המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר קטן מחממים שמן לטיגון עמוק.
כשהשמן חם מאוד מכניסים פנימה חופן קטן של אטריות ומטגנים כ-30 שניות עד שהאטריות מתנפחות.
מעבירים למסננת עם נייר סופג.
בקערה מערבבים את מרכיבי הרוטב – סויה, שמן שומשום, חמאה בוטנים, דבש, ג'ינג'ר, מים ומלח, פלפל לפי הטעם.
טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
שמים את כל הירקות ועשבי התיבול בקערה ומערבבים.
לפני ההגשה מערבבים את הסלט עם הרוטב ועורמים עליו מהאטריות המטוגנות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3