שמים את הכרוב הלבן והסגול בקערה.
מפזרים מעל מעט מלח ומועכים את הכרוב כדי לרכך אותו ולגרום לו לאבד נפח ולהוציא נוזלים, ככה הוא יותר טעים ויספוג בהמשך את הרטבים.
בסיר עם שמן עמוק וחם מטגנים את אטריות האורז, חשוב לשבור אותן מעט לפני הכנסה לשמן והשמן חייב להיות חם בשביל שהתהליך יקרה.
שלב 5
3 דקות
מעבירים לצינון קל ואז שוברים מעל הסלט.
שלב 6
3 דקות
מוסיפים מעל רוטב סויה ורוטב צ׳ילי ומגישים.
שלב 1
מתוך
6
חותכים את כל הירקות גס.
שלב 2
מתוך
6
שמים את הכרוב הלבן והסגול בקערה.
מפזרים מעל מעט מלח ומועכים את הכרוב כדי לרכך אותו ולגרום לו לאבד נפח ולהוציא נוזלים, ככה הוא יותר טעים ויספוג בהמשך את הרטבים.
הערות 1