דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט אפונה צרפתית ואנדיב
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט אפונה צרפתית ואנדיב

סלט אפונה צרפתית ואנדיב

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תרמילים דקים, עדינים, פריכים ומתוקים שיחד עם אנדיב, בצל ואורגנו יוצרים סלט אחר, טעים ויפה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
אפונה צרפתית
2 
אנדיב
0.5 
בצל סגול
1  כוס
קרוטונים למרק וסלט 400 ג
10  עלים
אורגנו
3  כפות
תרכיז מנגו קפוא או 2 כפות דבש
2  כפות
מיץ לימון
4  כפות
שמן זית
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מסירים מתרמילי האפונה את העוקצים ומושכים יחד איתם את "החוט" - אותו חלק סיבי שלעיתים יש בתפר שבין שני צידי התרמיל. שוטפים ומניחים את התרמילים בקערה (נכון, אין צורך לבשל).
  • שלב 2

    0 דקות
    מפרידים אנדיב לעלים ומוסיפים לקערה (את החלק הפנימי התחתון של האנדיב, שאינו מתפרק לעלים, אפשר לפרוס דק ולהוסיף).
  • שלב 3

    0 דקות
    פורסים דק את חצי הבצל ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את הקרוטונים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את יתר החומרים ויוצקים מעל הסלט רגע לפני ההגשה. מערבבים ומגישים.
סלט אפונה צרפתית ואנדיב

שלב 1 מתוך 4

מסירים מתרמילי האפונה את העוקצים ומושכים יחד איתם את "החוט" - אותו חלק סיבי שלעיתים יש בתפר שבין שני צידי התרמיל. שוטפים ומניחים את התרמילים בקערה (נכון, אין צורך לבשל).

סלט אפונה צרפתית ואנדיב

שלב 2 מתוך 4

מפרידים אנדיב לעלים ומוסיפים לקערה (את החלק הפנימי התחתון של האנדיב, שאינו מתפרק לעלים, אפשר לפרוס דק ולהוסיף).

סלט אפונה צרפתית ואנדיב

שלב 3 מתוך 4

פורסים דק את חצי הבצל ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את הקרוטונים.

סלט אפונה צרפתית ואנדיב

שלב 4 מתוך 4

מערבבים את יתר החומרים ויוצקים מעל הסלט רגע לפני ההגשה. מערבבים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים