דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט בורגול עם רימונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט בורגול עם רימונים

סלט בורגול עם רימונים

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: נירית פסלר
מרענן, קל להכנה ויגרוף תשבחות בשולחן החג - בורגול עם רימונים, גבירותיי ורבותיי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
בורגול בעובי בינוני או דק
3  כוסות
מים חמימים
1 
בצל סגול קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1  כוס
נענע קצוצה דק
5  כפות
שמן זית
1 
לימון מלימון אחד
1  כף
תרכיז מנגו קפוא
0  לפי הטעם
מלח
1  כוס
אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס
2 
רימון מ-2 רימונים
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    הכנת הבורגול: שמים את הבורגול בקערה ומכסים במים. מוסיפים 1/2 כפית מלח ומערבבים קלות במזלג. משרים 30 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    הרכבת הסלט: בודקים מה מצב הבורגול אחרי חצי שעה ואם יש יותר מדי מים, מסננים אותם. המרקם של הבורגול צריך להיות פריך ונגיס, אבל כזה שעדיין נותן קצת התנגדות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הבצל והנענע, מערבבים, מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, רכז הרימונים, מלח, פלפל והאגוזים. מערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים לקערת הגשה ומוסיפים את הרימונים. מגישים. בתיאבון!
סלט בורגול עם רימונים

שלב 1 מתוך 4

הכנת הבורגול: שמים את הבורגול בקערה ומכסים במים. מוסיפים 1/2 כפית מלח ומערבבים קלות במזלג. משרים 30 דקות.

סלט בורגול עם רימונים

שלב 2 מתוך 4

הרכבת הסלט: בודקים מה מצב הבורגול אחרי חצי שעה ואם יש יותר מדי מים, מסננים אותם. המרקם של הבורגול צריך להיות פריך ונגיס, אבל כזה שעדיין נותן קצת התנגדות.

סלט בורגול עם רימונים

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הבצל והנענע, מערבבים, מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, רכז הרימונים, מלח, פלפל והאגוזים. מערבבים.

סלט בורגול עם רימונים

שלב 4 מתוך 4

מעבירים לקערת הגשה ומוסיפים את הרימונים. מגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא ביצים
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים